Home » D:News » Douăsprezece sfaturi din 1938 pentru femeile singure. „Fă acest lucru în linişte, cu gura închisă”

Douăsprezece sfaturi din 1938 pentru femeile singure. „Fă acest lucru în linişte, cu gura închisă”

Douăsprezece sfaturi din 1938 pentru femeile singure. „Fă acest lucru în linişte, cu gura închisă”
Publicat: 24.04.2015
Felul în care femeile se poartă în public cu bărbaţii în timpul întâlnirilor s-a schimbat mult în ultimii ani. Înainte existau reguli pe care domnişoarele nemăritate erau nevoite să le urmeze pentru a se asigura că vor avea parte de o întâlnire de bun augur cu un posibil pretendent. Unele gesturi erau considerate de prost gust, iar pe altele nici nu trebuia să te gândeşti măcar să le faci în public.

Iată zece sfaturi pe care le primeau femeile singure în 1938 din revista Click Photo-Parade.

1. Îmbracă-te în budoar pentru a-ţi păstra atracţia. Să fii gata atunci când bărbatul ajunge, nu îl lăsa să te aştepte. Întâmpină-l cu un zâmbet!

2. Să nu arăţi niciodată plictisită, chiar dacă eşti. Să fii alertă şi dacă trebuie să mesteci gumă (nu este de preferat) fă acest lucru în linişte, cu gura închisă.

3. Bărbaţilor nu le plac femeile care le împrumută batistele şi le murdăresc cu ruj. Machiajul se face în privat, nu în vederea lui.

4. Femeile neglijente nu îi atrag pe domni. Nu vorbi în timp ce dansezi, atunci când un bărbat dansează tot ce vrea să facă este să danseze.

5. Dacă ai nevoie de un sutien poartă unul. Nu îţi ridica brâul hainelor şi fi atentă la ciorapii pe care îi porţi să nu fie mototoliţi.

6. Nu folosi oglinda retrovizoare pentru a-ţi aranja machiajul în maşină. Bărbatul are nevoie de ea atunci când conduce şi îl enervează foarte mult să fie nevoit să o întoarcă mereu pentru a vedea ce se întâmplă în spatele lui.

7. Să nu fii prea familiară cu escorta ta dezmierdând bărbatul în public. Orice mod de arătare a afecţiunii în public este de prost gust şi, de obicei, îl face să se simtă ruşinat şi umilit.

8. Să nu fii prea apropiată de ospătar vorbind cu acesta despre cât de bine te-ai distrat cu altcineva când ai fost în trecut la local. Bărbaţii merită şi îşi doresc întreaga ta atenţie.

9. Nu vorbi despre haine şi nu încerca să îi explici unui bărbat cum arată noua ta rochie. Fă-i pe plac şi flatează-l vorbind despre lucrurile despre care el vrea să vorbească.

10. Să nu fii sentimentală şi nu încerca să îl faci să spună ceva ce nu vrea şantajându-l emoţional. Bărbaţilor nu le plac lacrimile, în special în public.

11. Nu trebuie să bei prea mult, având în vedere că un bărbat se aşteaptă să îţi păstrezi demnitatea întreaga seară. Consumul de băuturi alcoolice poate face unele fete să pară inteligente, dar cele mai multe se fac de râs.

12. Dacă ajungi să leşini din cauza alcoolului, cel mai probabil bărbatul nu te va mai suna niciodată.

Sursă: Mashable

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase