Home » D:News » Unul dintre cele mai BIZARE culte religioase, recunoscut oficial. Au şi STRIPPERIŢE

Unul dintre cele mai BIZARE culte religioase, recunoscut oficial. Au şi STRIPPERIŢE

Publicat: 03.02.2016
''Credincioşii'' s-au autodenumit ''pastafarieni''.

Zilele trecute, Camera de Comerţ a Olandei a emis un document prin care recunoaşte în mod oficial „Biserica Monstrului Zburător din Spaghete „. La primirea veştii, membrii cultului, aşa-numiţii „pastafarieni”, au celebrat cu un bol cu paste. 

Iată ce a declarat purtătorul de cuvânt al nou-înfiinţatei organizaţii: „Biserica Monstrului Zburător din Spaghete  este acum recunoscută în mod oficial. Cultul nostru promovează egalitatea între oameni, ceea ce înseamnă că orice ni se poate alătura. Pentru a ne exprima credinţa, purtăm strecurători pe cap. Aceste vase apar reprezentate şi pe documentele noastre oficiale. Întrunirile noastre sunt destinate, în principal, socializării. În mod obişnuit, ne întâlnim în biserici sau la anumite evenimente şi mâncăm paste, bem bere şi discutăm aspecte ale religiei pe care o practicăm”.

Biserica Monstrului Zburător din Spaghete a fost recunoscută deja în America de Nord. Cultul a fost înfiinţat aici, în anul 2005, de către autodeclaratul „profet” Bobby Henderson, în semn de protest faţă de conceptul creaţionismului. 

Pastafarienii consideră că Raiul este un vulcan cu bere, care cuprinde şi o fabrică de stripperiţe. Pe de altă parte, în concepţia lor, Iadul este asemănător Paradisului, doar că berea din vulcan este răsuflată, iar stripper-iţele suferă de boli venerice.

„Noi credem că Monstrul Zburător din Spaghete  a creat lumea acum câteva miliarde de ani. De fiecare dată când un cercetător încearcă să descrie acest proces, ştim că Monstrul este acolo şi modifică cu apenidicele său din tăiţei informaţiile pe care le obţin specialiştii. Nu ştim de ce face asta, dar suntem siguri de tot ceea ce poate el să realizeze. Aceasta este credinţa noastră”, a afirmat unul dintre membrii cultului.

Sursa: metro.co.uk

Vă mai recomandăm şi: Ce influenţează precipitaţiile atmosferice de pe Terra. DESCOPERIRE de proporţii după 15 ani de cercetări NASA

                                        Premieră mondială în lumea ştiinţei – a fost depistată variaţia genei care dezvoltă schizofrenia. VIDEO

                                           Cel mai bun JOB din lume. Primeşte un salariul lunar de 4 ori mai mare decât salariul anual mediu pe economie în România. FOTO+VIDEO

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase