Home » D:News » Tesla lansează noua maşină electrică. Cât costă aceasta – VIDEO

Tesla lansează noua maşină electrică. Cât costă aceasta – VIDEO

Publicat: 12.02.2016
Tesla lansează noua maşină electrică. Cât costă aceasta – VIDEO
Clienţii o vor putea achiziţiona doar pe baza unei rezervări, începând cu data de 31 martie

Compania americană Tesla Motors va lansa pe piaţă un model de maşină electrică. Pe data de 10 februarie, Elon Musk, acţionarul principal al companiei, a declarat că noul autovehicul, denumit „Model 3” va putea fi achiziţionat pentru doar 35.000 de dolari.

Clienţii îşi pot cumpăra un astfel de automobil doar dacă îşi fac rezervări, începând cu data de 31 martie, în cadrul show-room-urilor Tesla sau online, din 1 aprilie. Cumpărătorii vor trebui să plătească în avans suma de 1000 de dolari, înainte ca maşinile să ajungă la ei.

Purtătorul de cuvând al Tesla Motors declara încă de la începutul acestei săptămâni că preţul autovehiculelor Model 3 va fi de circa 35.000 de dolari. Totodată, s-a menţionat faptul că posibilii clienţi pot primi din partea guvernelor federale subvenţii pentru achiziţionarea maşinilor electrice. Sumele pot ajunge până la 6.000 de dolari, în cazul celor care locuiesc în statul Colorado.

Sursa: theverge.com

Vă mai recomandăm şi: Sferele din piatră care fascinează lumea ştiinţifică din Scoţia încă de acum 150 de ani. Ce SECRETE ascund? – FOTO

                                              Prima pădure plutitoare din lume. FOTO+VIDEO

                                              Oamenii de ştiinţă au identificat ruta cea mai bună pentru a ajunge pe planeta Marte

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase