Home » D:News » Cazul care şochează medicina. Acest bărbat a ajuns să aibă un penis de 4,3 kg. ”Prima dată am încercat în secret” – FOTO

Cazul care şochează medicina. Acest bărbat a ajuns să aibă un penis de 4,3 kg. ”Prima dată am încercat în secret” – FOTO

Publicat: 19.03.2016
Germanul Micha Stunz are un penis de 23 cm lungime şi 9 cm grosime, care cântăreşte aproximativ 4,3 kg.
„Nu pot spune exact cât de mult cântăreşte, doar ştiu că cântarul meu de bucătărie, care arată până la 3 kg, nu putea cântări corect”, a declarat Stunz pentru Vice.com.
Stunz, care are 45 de ani şi locuieşte în Berlin, a declarat că şi-a mărit organul până la această dimensiune neobişnuită nu pentru a fi mai frumos, ci pentru a se simţi „mai bine”. Implanturile de silicon care i-au fost introduse nu creează nici o plăcere fizică, ba chiar face sexul mult mai dificil pentru el, deşi nu imposibil.

 

 

Bărbatul nu poate avea o erecţie normală, iar orice creştere a mărimii nu este vizibilă din cauza siliconului. Deşi penisul lui gigant îi limitează viaţa sexuală, el spune că acest lucru îl face mai creativ în dormitor.

„După ce ajungi la o anumită dimensiune, nu mai poţi face anumite lucruri. Cel puţin nu cu toată lumea şi nu fără preludiu. Dar există şi alte lucruri pe care le puteţi face. Trebuie doar să te eliberezi de rolurile stabilite şi de ideile preconcepute despre sex şi să fii gata să te joci”, a declarat Micha Stunz.
Interesul lui Stunz în modificarea penisului său a început cu 20 de ani în urmă, când a primit o pompă drept cadou.
„Am fost prea curios ca să nu încerc. Prima dată am încercat în secret şi am descoperit că am avut un sentiment plăcut, m-am simţit grozav. Am avut senzaţia că nu sunt prins în trupul în care m-am născut, dar am posibilitatea să-l modelez şi să-l schimb după cum vreau”,  relatează Stunz.
Apoi, el a continuat procedurile de mărire a organului său cu ajutorul injecţiilor saline. „Sentimentul a fost extraordinar, dar nu-mi plăcea procedura prin injectare fiindcă există întotdeauna un risc de infecţie. De aceea am început să caut o metodă care va avea rezultate permanente”, relatează Micha Stunz.
I-au trebuit câţiva ani pentru a afla despre preparatele injectabile pe bază de silicon, disponibile numai în Londra. Cu toate acestea, în loc să caute un medic profesionist, Stunz a întâlnit un student la medicină, care a fost de acord să-i efectueze primele injecţii. Până în prezent, Stunz a avut patru proceduri care au implicat injectarea de silicon în penis şi scrot.
Aref el Seweife, doctor urolog de la Berlin, care realizează extinderi ale penisului, avertizează că injectarea siliconului în penis ar putea duce la o infecţie care va lăsa bărbatul „mutilat”.

 

„În cele mai rele cazuri, aceast injecţii pot duce la lărgirea unei artere din scrot, drept rezultat testiculele mor”, a declarat Aref el Seweife, sugerând persoanelor care optează pentru o astfe de procedură să se asigure că este făcută de către un profesionist din domeniul medical.

În timp ce situaţia lui ar putea părea extremă, el susţine că duce o „viaţă normală”.
„Mă duc la muncă, cumpăr produse, merg în baruri, cluburi, precum şi la filme. De obicei încerc să mă asigur că nu este prea evident. Dar nu este uşor să-ţi cumperi o nouă pereche de pantaloni fără să fie ”vizibil”, povesteşte bărbatul.
În toatele publice, el preferă să meargă într-o cabină separată, fiindcă atrage priviri ciudate atunci când utilizează pisoarele. În transportul public, Stunz foloseşte o pungă sau ghiozdan pentru „a ascunde dimensiunea lui” şi se abţine din a le da oamenilor detalii despre aspectul său fizic.
„Sunt de fapt o persoană destul de timidă”, explică el, în timp ce îmbracă un costum din piele pentru un festival de robie.
Acest festival este unul dintre evenimentele sale preferate din Europa. Festivalul european de Folsom este un festival de fetişuri, robie şi latex, care are loc în Berlin.
Când participă la carnaval, Stunz poartă o pereche de pantaloni din latex special confecţionaţi pentru a-i arăta penisul său imens.
Explicând de ce îi place evenimentul, el a spus: „Acolo poţi să fii tu însuţi, să te prezinţi aşa cum eşti şi cum vrei să fii, fără să te preocupe ce vor gândi alte persoane despre tine”, afirmă Stunz.
„Atunci când o femeie îşi măreşte sânii, nimeni nu spune nimic despre asta. Dacă un bărbat face ceva foarte asemănător cu corpul său, este demn de a face un documentar despre asta pentru că e atât de extraordinar. Sper că în curând lucrurile se vor schimbă, deoarece diferenţa într-adevăr nu este atât de mare”, a declarat Micha Stunz.
Vă recomandăm şi aceste articole:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase