Home » D:News » Un SFINX pe Marte? O construcţie similară cu vechiul monument egiptean ar fi fost detectată pe suprafaţa planetei roşii – FOTO+VIDEO.

Un SFINX pe Marte? O construcţie similară cu vechiul monument egiptean ar fi fost detectată pe suprafaţa planetei roşii – FOTO+VIDEO.

Autor: Marina Manastîrlî 03.16.2016
Ufologii au analizat înregistrările roverului Curiosity, care cutreieră pe suprafaţa planetei Marte, şi pretind că au identificat dovezi ale unui Sfinx.
Astronomul amator Joe White (45 de ani) a observat, într-o înregistrare video, un conglomerat straniu de roci. Observaţia sa arată foarte ciudat şi se asemănă cu o statuie cunoscută, enorm de lungă şi completată cu un cap.
 
„Am estimat că obiectul are cel puţin 30 metri lungime, sau chiar 60”, susţine White, care este video-jurnalist spaţial la Bristol.
 
 
„Am studiat acest domeniu în detaliu, timp de mai mulţi ani. Am căutat o fotografie mai apropiată a acestui loc şi adupă cum am bănuit ar putea fi ceva foarte interesant de văzut”, afirmă White.
 
 
Acesta povesteşte că, atunci când s-a uitat la această imagine a NASA, a fost uimit de detaliul capului mare de pe această structură gigantică.
 
 
„Când am privit atent spre dreapta, am rămas complet stupefiat, am văzut capul unui sfinx. Am întunecat imaginea pentru a vedea dacă acest lucru ar ajuta şi acelaşi detaliul tocmai mi-a sărit în ochi”, a explicat  Joe White.