Home » D:News » Lucrarea neterminată a unui student ”nu prea strălucit” a devenit o sursă de inspiraţie pe Internet. ”Asta e pentru tine Zach” – FOTO

Lucrarea neterminată a unui student ”nu prea strălucit” a devenit o sursă de inspiraţie pe Internet. ”Asta e pentru tine Zach” – FOTO

Publicat: 03.05.2016
Cum un student care nu e ”strălucit” la învăţătură poate inspira?

Mai jos veţi vedea câteva poze ale unei lucrări de la un laborator de fizică. Studentul nu a termiat lucrarea, dar fiţi atenţi la ce a scris el în secţiunile Introducere, Conţinut şi Concluzii.

În ceea ce ar trebui să fie secţiunea „Introducere” a raportului său, studentul explică faptul că el va fi în suspensie academică semestrul următor datorită performanţelor sale precare într-o clasă de ecuaţii diferenţiale.

Drept urmare, el continuă în capitolul „Teoria” şi explică că în acea săptămână ar fi trebuit să frecventeze nişte cursuri suplimentare pentru a-şi redobândi licenţa de pilot, activitate pentru care a muncit mai mulţi ani, dar nu a reuşit din motive financiare.

„Asta e pentru tine Zach, o lucrare de laborator mai puţin de notat. Îţi mulţumesc pentru ajutorul  în realizarea lucrării de laborator. Spor la studiile tale”, notează studentul în concluzia raportului.

Presupunem că Zach este profesorul studentului.

Poate fi acest student o sursă de inspiraţie? Da, într-o singură frază el vorbeşte despre cum să-ţi urmezi visele, despre cum să nu cedezi şi despre cum să perseverezi spre ceea ce-ţi doreşti. Vorbim aici despre licenţa de pilot, dar nici cursurile nu trebuie ignorate.

În cele din urmă, este o poveste frumoasă, mai puţin pentru profesor, mai puţin pentru reuşita studentului şi mai amuzantă pentru Internet.

Sursa: Mashable

Vă recomandăm aceste articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase