Home » D:News » Te învăţăm un truc matematic simplu care te ajută să poţi păcăli pe oricine. Cum poţi afla cifra la care s-a gândit o persoană – VIDEO

Te învăţăm un truc matematic simplu care te ajută să poţi păcăli pe oricine. Cum poţi afla cifra la care s-a gândit o persoană – VIDEO

Publicat: 29.02.2016
Această metodă simplă îţi va minuna prietenii şi te va face să zâmbeşti aflând la ce s-au gândit aceştia.
Videoclipul postat de Tricklandia pe Youtube ne poate învăţa mai multe jocuri simple care implică reguli matematice elementare. 
 
 
Ai nevoie de un coleg sau prieten care îţi va urma toate instrucţiunile. Trucul funcţionează după această logică:
 
1. El se gândeşte la un număr de la 1 la 10 (notă: acest truc funcţionează cu practic orice număr, dar cu cât mai mic este numărul ales cu atât mai uşor prietenul tău va face operaţiunile matematice).
 
2. Îl înmulţeşte la 2.
 
3. Îl adună cu 8. (Această cifră – 8 este cheia şiretlicului. De fapt îi poţi spune colegului să adune cu orice cifră pară…)
 
4. Şi împărte numărul total la 2.
 
5. Şi în cele din urmă, trebuie să scadă numărul iniţial la care s-a gândit.
 
După ce partenerul de joc a trecut prin toate aceste etape, tu, îndumat de Tricklandia, poţi şti numărul exact la care s-a gândit colegul.
 
Pentru a face posibil acest truct ”telepatic” se apelează la un şiretlic. Testează-te pe tine, ghidându-te după video-ul de mai jos. Vei vedea cum e posbili să ţi se citească gândurile. După ce vei asculta atent explicaţia ”magiei” vei putea deveni şi tu telepat.
 
Explicaţia o găsiţi în video-ul de mai jos.
 
 
Iar dacă vă plac acest gen de ocupaţii, vă oferim un alt video cu mai multe jocuri similare.  
 
 
 
Vă recomandăm şi aceste articole: 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase