Home » D:News » Teoriile unui om au uimit o lume întreagă

Teoriile unui om au uimit o lume întreagă

Teoriile unui om au uimit o lume întreagă
Publicat: 05.06.2016
Autorul american Gregg Braden a devenit cunoscut pentru teoriile sale incendiare legate de vindecarea cancerului.

Potrivit acestuia, emoţiile ne afectează ADN-ul, iar puterea colectivă a gândurilor, precum sugestia şi rugăciunea, pot vindeca orice fel de boală, chiar şi cancerul.

El spune că există un câmp care susţine şi leagă totul în lume, un câmp vital, dovedit ştiinţific şi explicat în jurnalul ştiinţific din 1996, „Nature n. 332”.

Conform lui Braden, emoţiile şi gândurile noastre creează un câmp electromagnetic, o aură care se extinde pe o rază de un metru faţă de corp.

Nikola Tesla a spus că într-o zi, oamenii vor produce curent electric cu ajutorul minţii. Acesta înseamnă că gândurile noastre au o energie foarte puternică.

Gândurile colective pot crea un câmp electromagnetic excepţional de puternic şi pot influenţa mediul înconjurător. Chinezii au dezvoltat o tehnică prin care să reproducă artificial acest câmp electromganetic, rezultatul acesteia fiind vindecarea a 3×2.5 cm din tumoră în 3 minute.

Scopul final al acestor tehnici făcute de chinezi este ca omul să-şi genereze singur prin emoţii şi sentimente propriul câmp electromagnetic.

Sentimentele şi emoţiile sunt oglinda sufletului, tot ceea ce creăm în noi se transmite în mediu şi obţinem înapoi exact ce este înlăuntrul nostru.

„Ştiinţa susţine cu tărie că emoţiile şi credinţa nu pot influenţa boala şi viaţa, dar psiho-oncologia susţine opusul. Ideile, sentimentele, senzaţiile şi credinţa controlează tot ceeea ce se întâmplă înlăuntrul nostru şi în viaţă, în general,” spune Gregg Braden.

Sursa: Rador

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase