Prima pagină D:News

Extratereştrii ar putea fi mai aproape de noi decât credem. Ce ''dovezi'' au fost identificate pe suprafaţa Lunii

Alin Motogna 09.13.2016 | ● Vizualizări: 34138
Una dintre imaginile în care s-ar observa ,,antena extraterestră" (Foto:ancient-code.com)     + zoom
Galerie foto (1)

Nu este pentru prima dată când pe suprafaţa Lunii au fost descoperite ,,dovezi" ale existenţei extratereştrilor.

Un ,,vânător" de extratereştri din Finlanda susţine că a descoperit un obiect neobişnuit, de formă ascuţită, într-o fotografie realizată de NASA care înfăţişează suprafaţa Lunii. Mark Sawalha spune că structura identificată ar putea fi o antenă amplasată pe acoperişul unei baze extraterestre. 

,,Extratereştri exploatează mineralele de pe Lună şi au numeroase baze aici. Multe alte descoperiri demonstrează această teorie", a declarat Sawalha pentru The Sun. 

,,Vânătorul" crede că NASA ştia de existenţa acestei locaţii, însă nu a dorit să o facă publică. Mai mult decât atât, finlandezul susţine că, din acest motiv, Agenţia Spaţială Americană nu a mai trimis misiuni cu echipaj uman pe suprafaţa astrului selenar de la încheierea misiunilor Apollo. 

În imaginile au fost realizate cu ajutorul vehiculului Lunar Orbiter apare un obiect de formă ascuţită, pe care Sawalha l-a asemănat cu o antenă. Acesta se află într-o zonă de culoare închisă, comparată de ,,vânătorul" de extratereştri cu o bază extraterestră. 

Sursa:youtube.com/Mark Sawalha

Experţii spun, însă, că ,,antena extraterestră" identificată de Mark Sawalha este doar o iluzie optică. ,,În acest caz, imaginea ar putea fi produsă de umbrele unei pante abrupte sau a unei stânci. Există numeroase explicaţii care nu implică intervenţia extratereştrilor, însă entuziaştii caută întotdeauna să găsească ceva neobişnuit, pentru a-şi putea demonstra fanteziile", este de părere Nigel Watson, autor al ,,UFO Investigations Manual". 

În urmă cu câteva luni, un utilizator de YouTube pe nume ,,MexicoGeek" susţinea că a descoperit pe suprafaţa Lunii un turn extraterestru înalt de aproximativ 5,6 kilometri. Experţii NASA spuneau atunci că structura neobişnuită este, de fapt, doar un crater în interiorul unui alt crater. Era vorba de depresiunile Rupes Liebig şi Rimae Marsenius. 

Sursa: Mail Online

Vă mai recomandăm şi: China a inaugurat cel mai mare telescop din lume, care va vâna extratereştri. ''Are potenţialul de descoperire a obiectelor stranii'' FOTO+VIDEO

                                                Există extratereştri? Specialiştii spun că este extrem de probabil

                                                Care este locul în care avem cele mai mari şanse să identificăm extratereştri?