Home » D:News » Proiecţie inedită pe Casa Poporului

Proiecţie inedită pe Casa Poporului

Publicat: 22.09.2016
Proiecţie inedită pe Casa Poporului
Unul dintre cele mai mari spectacole de video mapping din lume va avea loc sâmbătă seara în Piaţa Constituţiei din Capitală.

Pe 24 septembrie, Mindscape Studio va reprezenta România în cadrul competiţiei internaţionale de video mapping iMapp Bucharest 2016 prin lucrarea WE ARE THEM – un spectacol vizual inedit în cadrul căreia se întâlnesc arta multimedia şi dansul contemporan pentru a spune o poveste veşnic actuală – a iubirii dintre doi oameni.  

Asfel, începând cu ora 22:30, Piaţa Constituţiei din Bucureşti va fi animată de unul dintre cele mai mari spectacole de video mapping din lume, iar faţada Palatului Parlamentului, cu o suprafaţă mai mare de 20.000 m², va fi transformată într-o pânză uriaşă colorată cu ajutorul a 104 proiectoare.

Fiind parte din echipa care a creat Legenda lui Bucur, video mapping-ul câştigător al Premiului Publicului din cadrul iMapp Bucharest 2015, Mindscape Studio revine în competiţie, iar de data aceasta spune povestea în imagini a circuitului firesc al iubirii – aceasta se naşte, creşte şi într-un final se transformă în ceva ce cu greu poate fi descris în cuvinte.

Proiectul WE ARE THEM a luat naştere în urma colaborării dintre mai mulţi artişti şi creativi români contemporani, echipa fiind formată din Dorel Naste, Andrei Drîmbă, Ovidiu Vlad, Andrei Scutaru, Dan Baciu (creaţie şi content video), Simona Deaconescu, Galea Bobeicu, Răzvan Stoian (coregrafie şi dans), Victor Popescu (muzică şi sound design), Bogdan Tufecciu (storyboard) şi Teodora Ştefan (copywriter).

Toate detaliile necesare despre eveniment le găsiţi accesând link-ul de Facebook.  Pentru evenimente şi concerte, instalaţii interactive. Acesta acoperă toată gama de servicii de la consultanţă la creaţie, de la planificare la implementare a proiectelor. Mai multe detalii pe www.mindscapestudio.ro
 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, în special pe domeniul social. Pasiunea pentru ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase