Home » D:News » O mamă vegană şi-a hrănit bebeluşul de 11 luni doar cu nuci şi fructe. Când a aflat, tatăl copilului a luat o decizie radicală

O mamă vegană şi-a hrănit bebeluşul de 11 luni doar cu nuci şi fructe. Când a aflat, tatăl copilului a luat o decizie radicală

O mamă vegană şi-a hrănit bebeluşul de 11 luni doar cu nuci şi fructe. Când a aflat, tatăl copilului a luat o decizie radicală
Publicat: 10.10.2016
O mamă vegană şi-a hrănit copilul de 11 luni numai cu fructe şi nuci. Acum se confruntă cu acuzaţii pentru punerea în pericol a vieţii copilului.

Tânăra de 33 de ani era mândră să fie vegană şi îşi dorea că şi băiatul ei să ducă aceeaşi viaţă ca şi ea.Familia sa crede însă că alegerile ei alimentare erau duse la extrem. În ochii lor, dieta devenise un pericol, nu mai era un stil de viaţă sănătos, ci o obsesie.

„Ea avea de gând să trăiască cu apă şi lumină solară” a spus sora sa vitegră pentru CBS Pittsburgh.

Atunci când femeia, în vârstă de 33 de ani, din vestul statului Pennsylvania, Elizabeth Hawk, a început să îşi hrănească copilul de 11 luni doar cu fructe şi nuci, acesta devenise din ce în ce mai palid.

Băiatul a dezvoltat, conform spuselor surorii vitrege, Brandy Hawk, o erupţie cutanată severă şi părea să fi pierdut controlul şi asupra abilităţilor motorii. Tânăra mamă a insistat însă că motivul ar fi fost o alergie, nu dieta.

Acest argument nu l-a convins pe fostul sot, Jerry Hawk, care a luat copilul din custodia mamei şi l-a dus la o instituţie specializată din Fayette County. Conform celor de la Philly.com, copilul a fost dus apoi la spitalul din West Virginia.

Un medic a declarat, potrivit WKBN Pennsylvania, că lipsa de alimente nutritive a cauzat un „eşec de dezvoltare”, iar condiţia sa ar fi putut duce şi la un şoc septic.

Citeşte continuarea în Gândul

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase