Home » D:News » Culmea răbdării, testată de un australian care a aşteptat o pizza timp de … 18 luni

Culmea răbdării, testată de un australian care a aşteptat o pizza timp de … 18 luni

Culmea răbdării, testată de un australian care a aşteptat o pizza timp de … 18 luni
Publicat: 24.10.2016
Tuturor ne este cunoscută aşteptarea care ne pune la încercare răbdarea atunci când comandăm de mâncare şi aşteptăm livrarea acasă. Atunci când trebuie să aşteptăm o oră, ni se pare o eternitate, însă cum ar fi dacă ar trebui să aşteptăm…18 luni?
Prin această experienţă inedită a trecut un australian, a cărui răbdare a fost testată cu adevărat. Clientul nemulţumit a intentat un proces companiei Domino`s şi după ce avocaţii acesteia nici măcar nu s-au prezentat în instanţă, a primit o despăgubire de 910 dolari.
 
Bărbatul a comandat în urmă cu un an şi jumătate câteva pizza mari, de la o pizzerie aflată în apropiere de locuinţa sa. Comanda nu a fost onorată, însă patronul a promis să se revanşeze şi şi-a cerut scuze de mai multe ori. Păgubitul nu a intrat nici în posesia comenzii şi nici banii nu i-au fost returnaţi. După un an, clientul care este avocat s-a hotărât să-şi ceară drepturile şi a dat compania în judecată. Instanţa a decis că este extrem de neplăcut să ai invitaţi, să comanzi de mâncare acasă, iar comanda să nu fie livrată, astfel încât cazul s-a soluţionat în favoarea clientului.
 
Sursa:  Rador
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase