Home » D:News » Emiratele Arabe Unite a interzis folosirea tigrilor, gheparzilor şi leilor ca animale de companie

Emiratele Arabe Unite a interzis folosirea tigrilor, gheparzilor şi leilor ca animale de companie

Emiratele Arabe Unite a interzis folosirea tigrilor, gheparzilor şi leilor ca animale de companie
Publicat: 15.01.2017
Gheparzii, tigrii şi leii au fost interzişi ca animale de companie în Emiratele Arabe Unite, potrivit unei noi legi, iar persoanele care o încalcă pot fi sancţionate cu amendă de 136.000 de dolari sau cu închisoare, informează CNN.

Emiratele Arabe Unite au aprobat o lege prin care este interzisă posesiunea şi comerţul de animale sălbatice şi periculoase. În cazul în care este observată o persoană plimbându-şi animalul de companie exotic, acesta este confiscat, iar stăpânul riscă până la şase luni de închisoare, potrivit textului de lege obţinut de CNN. Noua lege, adoptată după mai mulţi ani de presiuni din partea grupurilor pentru protecţia animalelor, a intrat deja în vigoare şi obligă proprietarii de animale exotice să le predea autorităţilor.

Posesiunea de animale de companie exotice a fost considerată un simbol al Emiratelor Arabe Unite. Persoanele cu venituri importante obişnuiau să îşi plimbe tigrii pe plaje publice din Emiratele Arabe Unite şi să publice imagini pe reţelele de socializare etalându-şi colecţia de animale exotice.

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Incendiu puternic la o clădire a Circului Globus. Cel puţin 11 animale au murit, printre care doi tigri. Reacţia conducerii Circului

 

Descoperire şocantă în celebrul templu al tigrilor din Thailanda. ”Se întâmplă ceva sinistru aici” – FOTO+VIDEO

Renumitul templu budist din Thailanda va rămâne fără tigri – FOTO

Modul de gândire al unui tigru şi principiile lui de viaţă vă pot ajuta să începeţi o săptămână corect

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase