Home » D:News » Cum să fii mai bun cu cei din jurul tău

Cum să fii mai bun cu cei din jurul tău

Cum să fii mai bun cu cei din jurul tău
Publicat: 15.02.2017
Persoanele care fac zilnic în medie peste 10.900 de paşi îşi revarsă mult mai rar asupra membrilor familiei furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative acumulate de la locul de muncă, comparativ cu persoanele care parcurg zilnic mai puţin de 7.000 de paşi, anunţă oamenii de ştiinţă de la Universitatea din Florida Centrală.

Cercetătorii americani au explicat că angajaţii, cu care şefii se poartă execrabil la locul de muncă şi sunt stresaţi, îşi descarcă foarte des furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative asupra membrilor familiei, relatează Rador. În cadrul unui studiu, efectuat de cercetătorii americani, s-a stabilit că aceste persoane obosesc foarte mult la serviciu şi nu-şi mai pot controla comportamentul şi nici gestiona stările de furie atunci când ajung acasă.

Monitorizând 118 voluntari, care muncesc practic întreaga zi, experţii au ajuns la concluzia că voluntarii care consumau în total peste 587 de calorii, mult mai rar le comunicau membrilor familiei despre supărările, furia, enervarea, apatia sau alte emoţii negative acumulate la birou. Pentru a consuma în jur de 587 de calorii ar trebui zilnic să înoţi aproximativ o oră sau să mergi în pas alert timp de 90 de minute.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un bărbat continuă să practice sport chiar dacă nu are puls – VIDEO

Greşeala pe care o fac mulţi când vor să slăbească. O instructoare care antrenează celebrităţile demonstrează că antrenamentul cardio nu te ajută să slăbeşti

Cum scăpăm de colăceii din jurul taliei

Descoperirea cercetătorilor despre oamenii care postează pe Facebook de fiecare dată când merg la sală

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase