Home » D:News » Motivul ciudat pentru care oamenii ajung să fie nemulţumiţi de viaţa lor sexuală

Motivul ciudat pentru care oamenii ajung să fie nemulţumiţi de viaţa lor sexuală

Publicat: 05.06.2017
Vrei să schimbi situaţia din dormitor? Răspunsul la problemele tale sexuale poate fi mai simplu decât crezi.

Sexul este întotdeauna distractiv la început, în special atunci când crezi că ai găsit o persoană specială. Cu toatea astea, conform ştiinţei, căutarea sufletului pereche îţi poate ruina şansa de a avea o viaţă sexuală satisfăcătoare. Un studiu recent demonstrează că oamenii care cred în destin sunt nemulţumiţi de viaţa sexuală pe care o au, scrie Gândul.

De multe ori, cei care se gândesc la un suflet pereche nu sunt dispuşi să depună mai mult efort în relaţie, iar acest lucru se întâmplă atunci când au impresia că nu au întâlnit persoana potrivită. De cealaltă parte, oamenii care nu cred că există o singură persoană pentru fiecare dintre noi au mai multe motive să fie fericiţi în dormitor. Studiul a inclus peste 1.900 de persoane, aflate în diferite etape ale relaţiei.

Psihologul Jessica Maxwell are convingerea că ambele tipuri de cupluri se simt la început, dacă sexul este grozav, ca într-o lună de miere.  În opinia ei, ceea ce se întâmplă în dormitor contează timp de doi sau trei ani.  În tot acest timp, ambele perechi s-au simţit fericite în povestea pe care o trăiau. După aceea, contrastul dintre grupuri a început să fie tot mai mare. “Ştim că dezacordurile în plan sexual sunt oarecum inevitabile în timp.Viaţa sexuală este asemenea unei grădini, trebuie udată şi cultivată pentru a o menţine. Dacă depui timp şi efort, viaţa ta sexuală va fi minunată. Dacă nu, acest lucru nu se va întâmpla”, precizează ea.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase