Prima pagină D:News

Noi campanii ale organizatorilor UNTOLD şi NEVERSEA: donatorii de sânge pot primi bilete gratuite

Catalin Leganel 06.14.2017 | ● Vizualizări: 522
Credit: Wikipedia     + zoom
Galerie foto (1)

Organizatorii au precizat miercuri, cu ocazia Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge, că donatorii de sânge vor primi bilete gratuit la unul dintre cele două festivaluri.

UNTOLD continuă şi în acest an una dintre cele mai premiate campanii de CSR (Campanie de Responsabilizare Socială - n.r.) din România şi din Europa, Blood Network, ce se va desfăşura în perioada 14 iunie - 10 iulie, scrie Mediafax.

„Împreună cu platforma tehnologică de donare de sânge Şi Eu Donez, organizatorii UNTOLD şi NEVERSEA lansează astăzi (miercuri - n.r.) campania de donare de sânge care a mobilizat mii de tineri din România şi care a demarat în 2016 prima Reţea a Donatorilor Benevoli de Sânge din ţară”, au anunţat, miercuri, organizatorii celor două festivaluri.

Astfel, festivalierii vor putea dona şi la caravanele mobile din patru oraşe ale ţării: Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara şi Constanţa.

Toţi cei care vor dona la caravanele mobile între orele 8 - 12 vor primi un bilet gratuit la UNTOLD sau NEVERSEA.

Caravanele se vor afla pe 17 şi 18 iunie în Cluj-Napoca, pe Bulevardul Eroilor, în Parcul Herăstrău - intrarea Charles De Gaulle din Bucureşti, pe 24 şi 25 iunie, în Timişoara, la Iulius Mall, vor ajunge pe 1 şi 2 iulie, şi tot în aceleaşi zile se vor afla şi în Parcul Tăbăcărie din Constanţa.

„În acest an, mecanismul este următorul: cine donează sânge la caravana mobilă şi se înscrie în baza de date Şi Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro) primeşte un bilet gratuit la UNTOLD sau la NEVERSEA. Toţi cei care donează sânge la centrele de transfuzii din întreaga ţară şi intră în reţeaua Şi Eu Donez, vor primi reducere la abonamente pentru festivalurile UNTOLD sau NEVERSEA. Festivalierii care donează la unul dintre Centrele de Transfuzii din ţară trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/blood-network, unde trebuie să completeze formularul solicitat şi să ataşeze o poză cu adeverinţa de donator. Mai apoi vor primi pe adresa de mail un cod cu care vor putea achiziţiona abonamentele cu reducere”, au mai precizat organizatorii

La UNTOLD reducerea este de 150 de lei, în timp ce la NEVERSEA reducerea este de 195 de lei.

În prezent, reţeaua donatorilor benevoli de sânge de pe platforma Şi eu donez, înseamnă 4.000 de membrii, din care peste 1.700 s-au înscris în perioada campaniei Blood Network 2016.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Hodor vine anul acesta la Untold, în calitate de DJ

Organizatorii UNTOLD lansează NEVERSEA, cel mai mare festival pe plajă de la malul Mării Negre