Home » D:News » Iată ce reguli trebuie să urmezi pentru a avea sâni sănătoşi

Iată ce reguli trebuie să urmezi pentru a avea sâni sănătoşi

Iată ce reguli trebuie să urmezi pentru a avea sâni sănătoşi
Publicat: 14.10.2017
În cartea Zeiţele rămân tinere pentru totdeauna, medicul ginecolog Christiane Northrup oferă câteva sfaturi pentru a menţine timp îndelungat sănătatea sânilor.
Atinge-ţi sânii cu iubire, regulat
 
Atunci când îţi atingi sânii le trimiţi energia inimii. Este ştiut faptul că încă din perioada embrionară ţesuturile mâinii sunt conectate cu cele care vor forma inima. Masajul sânilor va mări circulaţia limfei şi a sângelui către aceste ţesuturi, aducându-le oxygen şi substanţe nutritive. Fă acest masaj la duş în fiecare zi, cu excepţia situaţiei în care eşti diagnosticată cu cancer.
 
Recunoaşte şi exprimă-ţi cinstit sentimentele
 
Observă când tinzi să eviţi adevărul O faci pentru ca cealaltă persoană să se simtă bine, având grijă de sentimentele acesteia zn loc de ale tale? Încearcă să-ţi cultivi abilitatea de a spune ceea ce simţi în mod regulat.
 
Umblă cu sânii liber
 
Asigură-te că nu poţi sutienul toată ziua, cu atât mai puţin în timpul nopţii. Dacă ai fiice sau nepoate, învaţă-le că sănătatea este bună pentru sâni. Dacă te temi că ţi se vor lăsa sânii mai repede, află că nu există dovezi în acest sens. Nevoia de a purta sutien sau bustieră pentru susţinere, mai ales atunci când practice exerciţii fizice este un mit cultural inventat, probbail, de vreun fabricant de corsete cu ceva timp în urmă. Până la urmă, sutienele sunt un accesoriu de modă, în niciun caz un dispozitiv medical.
 
Citeşte continuarea în CSID
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase