Home » D:News » A fost creată SIDA pentru depopularea planetei?

A fost creată SIDA pentru depopularea planetei?

Autor: Oana Bujor 10.28.2017
A fost creată SIDA pentru depopularea planetei?
Un număr de 36,7 milioane de oameni din întreaga lume aveau în 2016 HIV/SIDA, iar un milion de persoane au murit din cauza acestei boli pentru care nu există încă leac. De-a lungul timpului au existat diverse teorii cu privire la această boală.

Dr. Robert Gallo este ”creatorul” bolii SIDA. Cauza general acceptată a SIDA este virusul HIV (Human Immunodeficiency Virus – Virusul imunodeficientei umane), „descoperit” în 1984 de americanul Robert Gallo şi, mai mult sau mai puţin concomitent, de o echipă de savanţi francezi conduşi de Luke Montanye.

În cadrul unei conferinţe susţinută în urmă cu câţiva ani, dr. Robert Gallo a declarat că boala a fost produsă pentru depopularea umanităţii. O serie de informaţii declasificate sugerează că HIV ar fi fost creat de un laborator de cercetare al armelor biologice din cadrul guvernului SUA în 1989.  Însă acest fapt nu dovedeşte că HIV a fost creat pentru a fi o armă biologică. 

Conform unei teorii propuse de biologul rus Jakob Segal, SIDA poate fi realizată cu uşurinţă în laborator. TopBuzz notează că aceste informaţii furnizează dovezi privind faptul că Visna şi HTLV-I sunt asemănătoare cu proprietăţile structurale ale virusului HIV. 

Informaţiile sugerează că cercetările biologice din 1989 încercau să exploreze posibilităţile celor două virusuri.  De asemenea, Segal susţinea că asemănările dintre HIV şi cele două virusuri nu pot fi explicate prin intermediul unui proces natural al mutaţiilor sau evoluţiei. Aşadar, el considera că HIV ar fi putut fi realizat doar din cele două virusuri contopite prin procese realizate de om. 

Teoriile anterioare privind apariţia virusului HIV sugerează că acesta a provenit de la maimuţele africane, însă cercetătorii au infirmat informaţiile în neumărate rânduri.  Virusul Visna poate fi fatal pentru oi, dar nu poate afecta oamenii. Însă Segal credea că potenţialul virusului Visna de a afecta fatal oamenii nu ar fi putut fi obţinut decât prin inventarea unui nou retrovirus

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: