Home » D:News » Felul de mâncare ce l-a ucis pe Elvis

Felul de mâncare ce l-a ucis pe Elvis

Publicat: 08.01.2018
Felul de mâncare ce l-a ucis pe Elvis
Elvis Presley ar fi împlinit astăzi 83 de ani. A rămas în istoria muzicii ca Regele Rock’n’Roll-ului, dar de notorietate sunt şi obiceiurile lui mai puţin sănătoase: drogurile şi mâncarea în cantităţi foarte mari. A fost un gurmand, toţi din anturajul lui povestind despre pasiunea cu care mânca. Gusturile lui erau destul de ciudate, alegând combinaţii de ingrediente pe care mulţi le-am evita.

Untul de arahide, bananele şi baconul sunt prezente în aproape toate preparatele pe care le cerea. Sendvişul cu unt de arahide şi banane a ajuns să poarte numele sendvişul Elvis, scrie Gustarte. Pâine cu care este făcut este prăjită în tigaie, după care întreg sendvişul este prăjit în unt sau untură. Unele surse spun că bananele erau şi ele caramelizate înainte de a fi folosite.

Un alt sendviş pe care Elvis Presley îl adora este Fool’s Gold Loaf care a fost inventat într-un restaurant din Denver de compania Colorado Mine Company, care între timp s-a desfiinţat. Senvişul este făcut din pâine fraţuzească umplută cu unt de arahide, gem de afine şi bacon crocant. În total, în corp ajung 8000 de calorii. Totuşi, lui Elvis îi plăcea atât de mult încât a plecat chiar şi cu un avion privat împreună cu toată echipa, din Memphis până la Denver, pentru a mânca mâncarea lui preferată.
 
Citeşte continuarea pe Gustarte.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase