Home » D:News » FOTO. Voucherele oferite de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete sunt vândute din nou pe OLX

FOTO. Voucherele oferite de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete sunt vândute din nou pe OLX

Publicat: 12.05.2018
Voucherele în valoare de 500 de lei oferite de Primăria Capitalei pentru cumpărarea de biciclete, trotinete şi dispozitive Segway şi Ninebot au fost scoase din nou la vânzare pe OLX. Preţurile încep de la 300 de lei.

„Vand voucher in valoare nominala de 500 RON pentru achizitionarea unei biciclete, trotinete electrice, dispozitive de tip Segway/Ninebot. Insotesc cumparatorul la achizitie”, se arată într-unul din anunţurile postate pe site.

Beneficiarului voucherului vrea să îl vândă pentru suma de 300 de lei şi e dispus şi să însoţească cumpărătorul la achiziţie, potrivit Mediafax.

În alte anunţuri publicate pe OLX se cer şi sume mai mari, până în 400 de lei.

Primăria Capitalei a transmis, joi, că, prin regulamentul Programului „Biciclişti în Bucureşti”, a luat toate măsurile legale pentru a preveni tranzacţionarea
voucherelor de bicicletă, respectiv personalizarea acestora cu numele, prenumele şi codul numeric personal al fiecărui beneficiar şi menţionarea explicită a faptului că acestea nu sunt transmisibile, inclusiv pe verso-ul voucherelor.

„În situaţia în care un beneficiar de voucher se oferă să însoţească potenţialul cumpărător la magazin, pentru ca voucherul să fie folosit de titular, conform regulamentului, acest lucru este similar cu revânzarea bicicletei după achiziţionarea cu ajutorul voucherului, ceea ce nu contravine nici regulamentului şi nici scopului Programului, deoarece, în final, o bicicletă va ajunge în posesia unui cetăţean dornic să o folosească”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Capitalei, remis MEDIAFAX.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase