Home » D:News » Donald Trump a criticat în termeni duri practica blocării mesajelor postate de politicieni conservatori pe Twitter

Donald Trump a criticat în termeni duri practica blocării mesajelor postate de politicieni conservatori pe Twitter

Donald Trump a criticat în termeni duri practica blocării mesajelor postate de politicieni conservatori pe Twitter
Publicat: 28.07.2018
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a criticat dur, joi seară, practica blocării mesajelor postate de politicieni conservatori pe Twitter, avertizând că va cere investigarea platformei de microblogging, informează site-ul de ştiri Axios.com.

„Practica Twitter de blocare a mesajelor liderilor republicani nu este bună. Vom verifica imediat această practică discriminatorie şi ilegală! Multe nemulţumiri”, a transmis Donald Trump joi seară prin Twitter.

Mesajele unor lideri republicani nu mai apar automat pe linia principală de vizualizare a platformei de microblogging Twitter, informează publicaţia Vice News. Printre mesajele blocate se numără cel al preşedintelui Partidului Republican, Ronna McDaniel, ale unor congresmeni republicani şi al purtătorului de cuvânt al lui Donald Trump jr., fiul lui Donald Trump.

Kayvon Beykpour, directorul Twitter responsabil de Produse, a declarat că este vorba de un efect colateral al aplicării politicii de „diminuare a mesajelor care îndepărtează utilizatorii de la conversaţiile publice sănătoase”. Mesajele nu sunt blocate în totalitate, dar nu mai apar pe linia principală de vizualizare, scrie Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase