Home » D:News » Top 10 locuri pe care merită să le vizitezi în această toamnă

Top 10 locuri pe care merită să le vizitezi în această toamnă

Top 10 locuri pe care merită să le vizitezi în această toamnă
Publicat: 01.09.2018
Vara asta a trecut fără să-ţi dai seama şi nu vrei ca vacanţa să se termine? Poate e o idee bună să te gândeşti la o vacanţă în luna octombrie. Află care sunt cele zece destinaţii de vacanţă ce te vor lăsa fără cuvinte

În octombrie, când amintirile de vară încep să piardă din contur şi temperaturile se înmoaie, călătorii caută un loc bun pentru a scăpa.

Pentru ca tu să ştii care sunt cele mai bune locuri pe care să le vizitezi în octombrie, site-ul Business Insider a verificat pentru tine tot ce te-ar putea interesa, de la temperaturi până la evenimentele ce vor avea loc.

Luna octombrie este sezonul de mijloc, perioada de călătorie chiar înainte sau după sezonul turistic de vârf, când aglomeraţia scade, iar preţurile sunt mai mici, pentru multe destinaţii turistice de top, iar călătorii experimentaţi îşi planifică deja călătoriile.

Printre cele mai bune locuri de vizitat în luna octombrie se numără oraşul bântuit Savannah, Georgia, cea mai mare sărbătoare a Oktoberfest din lume, în Munchen, Germania, şi centrul cultural din Marrakesh, Maroc.

Iată zece locuri pe care nu trebuie să le ratezi în octombrie: 

Savannah, SUA

Nu este un loc mai bun pentru a petrece luna de Halloween decât în oraşul care se presupune că este unul dintre cele mai bântuite din America.

În Savannah, Georgia, puteţi explora istoria misterioasă a oraşului prin tururi târzii ale hotelurilor, caselor, restaurantelor şi cimitirelor, despre care se spune că au o energie paranormală. Sunt scene de „poveşti întunecate ale crimei”, „acte de gelozie” şi „decesele tragice ale celor dragi”, potrivit Ghost City Tours.

Albuquerque, SUA

În fiecare an, mii de oameni călătoresc în New Mexico, pentru Festivalul Internaţional de Baloane cu aer cald din Albuquerque, un festival de nouă zile.

Sute de baloane, de mărimi ce variază între 15 şi 25 m, se înalţă deodată în aerul proaspăt al dimineţii, iar apoi se lasă purtate de adierea blândă a vântului peste Albuquerque şi Rio Grande. 

Continuarea pe Gândul

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase