Home » D:News » Comedia „Crazy Rich Asians”, al treilea weekend pe locul întâi al box-office-ului nord american

Comedia „Crazy Rich Asians”, al treilea weekend pe locul întâi al box-office-ului nord american

Comedia „Crazy Rich Asians”, al treilea weekend pe locul întâi al box-office-ului nord american
Publicat: 04.09.2018
"Crazy Rich Asians" a uitat să coboare din vârful topului încasărilor de weekend din cinematografele nord-americane şi este a treia săptămână în care comedia este pe primul loc al încasărilor pe piaţa nord americană cu înca 22.235.000 de milioane de dolari adunaţi.

Pelicula „Crazy Rich Asians” este o comedie romantică produsă cu o distribuţie exclusiv asiatică, pelicula regizată de Jon M.Chu spune povestea unei tinere care descoperă că părinţii soţului său sunt printre cele mai bogate familii din Singapore. Ecranizare după primul roman dintr-o trilogie care a devenit best seller în 2013, producţia a avut un buget de 30 de milioane de dolari şi durează 120 de minute. Potrivit Reuters, este şi prima comedie romantică din ultimii trei ani care reuşeşte să încaseze la lansare mai mult de 20 de milioane de dolari, scrie Mediafax.

Şi „MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg”, şi-a păstrat poziţia a doua ocupată în topul nord-american de weekend, după ce a mai adăugat 10.530.000 de dolari încasărilor de la americanii care încă mai sunt curioşi să vadă cum se petrece întâlnirea monstrului marin cu personajul interpretat de Jason Statham.

Pe poziţia a treia după încasările din weekendul american este cea de-a şasea peliculă din seria produsă de Tom Cruise, „Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout”. Pe urmele organizaţiei teroriste care a furat material nuclear, Ethan Hunt trece de la poziţia de erou la cea de suspect şi face în al şaselea weekend pe ecranele americane încă 7.000.000 de dolari, revenind pe podium, cu toate că a încasat cu un milion mai puţin decât săptămâna trecută.

Aparent, poziţia a patra pe care a încheiat ziua de duminică pelicula „Operation Finale” nu e cine ştie ce performanţă. Dar când te gândeşti că filmul lui Weitz este construit în jurul identificării şi arestării criminalului de război Adolf Eichmann, interpretat de Ben Kingsley, nu e chiar de trecut cu vederea performanţa dramei biografice de a strânge 6.000.000 de dolari în cinematografele sfârşitului săptămânii americane.

Poziţia a cincea este ocupată de „Căutarea…/ Searching „. Suspansul este regula poveştii regizate de Aneesh Chaganty despre un tată care încearcă să afle ce s-a întâmplat cu fiica sa. Filmul acea a fost lansat la Sundance la începutul anului a ieşit pe ecrane abia la finalul lunii august şi în primul weekend din septembrie cu încă 5.700.000 de dolari adunaţi din săli, fiind filmul care a ajuns în cele mai puţine cinematografe (1207) dintre peliculele cu primele 10 cifre de încasări din weekend.

Primele 10 poziţii din box office sunt completate de „Christopher Robin şi Winnie de Pluş/ Disney’s Christopher Robin” (care a mai înduioşat spectatorii din nordul Americii de încă 5.032.000 de dolari), urmat de drama preistorică „Alpha” (5.450.000 de dolari), de comedia neagră „Cine trage sforile?/ The Happytime Murders” (cu alţi 4.410.00 de dolari), de noul film semnat de Spike Lee, „Agent provoKkKator/ BlacKkKlansman” (4.140.000 de dolari) şi de „Mile 22: Misiune secretă/ Mile 22” (3.580.000 de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase