Home » D:News » Ziua de joacă scoate copiii bucureşteni în Grădina Botanică din Bucureşti, alături de personaje din desene animate

Ziua de joacă scoate copiii bucureşteni în Grădina Botanică din Bucureşti, alături de personaje din desene animate

Ziua de joacă scoate copiii bucureşteni în Grădina Botanică din Bucureşti, alături de personaje din desene animate
Publicat: 06.09.2018
Un eveniment prin care se propune copiilor să lase la o parte tehnologia pentru două ore şi să se joace în Grădina Botanică din Bucureşti va avea loc sâmbătă, fiind organizat de un post de televiziune pentru cei mici, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Personaje de desene animate de pe micul ecran vor ieşi cu copiii în Grădina Botanică din Bucureşti, pentru o zi de distracţie în aer liber. SpongeBob şi Dora, The Explorer se numără printre gazdele activităţilor distractive organizate în „Ziua de joacă”, între orele 10.00 şi 16.00.

În funcţie de vârstă, copiii sunt aşteptaţi să participe la curse de alergare pe distanţe de 50 de metri (3-5 ani), 100 de metri (6-9 ani) şi 200 de metri (10-14 ani), scrie Mediafax.

„Ziua de joacă” este un eveniment organizat de postul TV Nickelodeon anual în mai multe ţări din lume, invitând copiii şi familiile lor să lase televizorul şi orice alt fel de ecran şi să se distreze în aer liber. Astfel, în intervalul 10.00 – 12.00, canalul TV îşi întrerupe emisia, iar accesul la manifestări este gratuit.

„Ne bucurăm că putem să îl aducem anul acesta şi în România. Credem foarte mult în importanţa jocului în dezvoltarea copiilor, cu atât mai mult a jocului în aer liber. Ne face plăcere să încurajăm acest lucru şi să fim alături de familii şi în momentele de joacă”, spune László Szűcs, din partea organizatorilor.

Sunt anunţate sesiuni de sărituri în castele gonflabile, Paw Patrol (pentru copii mici) şi Nickelodeon (cu obstacole, pentru copiii măricei), sesiuni de yoga pentru întreaga familie, disponibile din oră în oră, şi un concert al trupei de teatru muzical Pam Pam.


 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase