Home » D:News » Aspectele negative, dar normale ale sexului

Aspectele negative, dar normale ale sexului

Aspectele negative, dar normale ale sexului
Publicat: 31.12.2018
Cu siguranţă ai experimentat atât părţile bune ale sexului, cât şi pe cele mai puţin plăcute, indiferent dacă ai avut unul sau mai mulţi parteneri sexuali. Îţi cunoşti suficient de bine corpul, ştii ce-ţi place şi ce nu, dar şi unde-ţi doreşti să fii atinsă de partener pentru a simţi plăceri maxime, dar cu toate astea, oricât de experimentată ai fi sau oricât, există anumite aspecte de care te loveşti, care te fac să-ţi pui semne de întrebare. Tocmai de aceea, mai jos găsiţi o listă cu aspectele negative ale sexului care, deşi par ciudate, sunt perfect normale.

Sexul şi zgomotele ciudate

Se elimină aerul din organele genitale. Cu siguranţă, orice femeie a trecut prin acest moment, pe care multe dintre ele îl consideră ”stânjenitor”, dar care este perfect normal. Te afli în mijlocul acţiunii, complet pierdută şi savurând momentul când. Deodată, vaginul tău scoate nişte sunete ciudate. Acesta este, de fapt, rezultatul în urma unei bule de aer aflate în vagin şi sună ca şi când ai flatula. Vestea bună? Este perfect normal şi multe femei trec prin asta, chiar dacă nu sunt deschise discuţiilor. Cum să eviţi acest lucru? Multe femei au descoperit că apariţia acestor sunete are loc în momentul în care penetrarea este accelerată, iar pentru a evita apariţia lor, spune-i partenerului tău să schimbaţi poziţia, astfel încât penisul să nu mai iasă de tot din vagin sau să fie mai delicat în mişcări.

Sexul şi fluidele

Produci multe fluide. Fie că ai parte de orgasm cu squirt sau ejaculezi normal, ambele sunt normale în timpul sexului şi nu trebuie să reprezinte motiv de îngrijorare. În prima situaţie, femeia are parte de un orgasm ”exploziv” în care fluidele au mai multă presiune, în timp ce ejacularea normală este atunci când vaginul se lubrifiază în cantităţi mai mici.

Sexul şi energia

Nu mai ai energie după sex. Probabil ţi s-a întâmplat să nu te mai simţi în stare de ”runda a II-a”. Bine ai venit în club! Explicaţia este următoarea: în timpul sexului corpul se eliberează de stres, se relaxează complet şi simte nevoia de odihnă.

Continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase