Home » D:News » Poziţiile sexuale ce ard grăsimea de pe abdomen

Poziţiile sexuale ce ard grăsimea de pe abdomen

Publicat: 02.01.2019
Poziţiile sexuale ce ard grăsimea de pe abdomen
Putem scăpa de grăsimea de pe abdomen sau kilogramele în plus acumulate în perioada Sărbătorilor, în pat, cu ajutorul poziţiilor sexuale.

Arderea caloriilor prin sex

Odată ce ritmul cardiac ajunge la maximum, temperatura corpului creşte şi este capabil să ardă grăsimea de pe abdomen. Surprinzător, există o legătură între sex şi energia pe care o consumăm în timpul partidelor. Este sexul la fel de eficient ca exerciţiile cardio?

Consumul de energie şi grăsimea de pe abdomen

În fiecare zi trebuie să consumi mai puţine calorii decât arzi. În acest sens, celulele de grăsime eliberează energia depozitată pentru a echilibra deficitul.
 
Precum controlului asupra caloriilor consumate este foarte important să arzi la fel de multe câte ai acumulat, iar asta în fiecare zi, cu ajutorul activităţilor fizice. Astfel ajuţi la îmbunătăţirea rezistenţei tale în privinţa antrenamentelor, reduci riscul apariţiei bolilor metabolice şi ajuţi la creşterea deficitului de energie.
 
La sală este mult mai simplu să măsori intensitatea antrenamentului. Îţi poţi da seama de ritmul cardiac sau cu ajutorul unui accelerometru, mai ales că  multe aparate au fost create să măsoare caloriile astfel încât să ştii cu exactitate cât de multe ai consumat, dar şi la ce nivel energetic eşti.
 
Continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase