D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Grasime
Home
»
Grasime
Surpriză: Untura de porc, mai sănătoasă decât uleiul pentru prăjit
Obiceiul din tinerețe care scade riscul de calcifiere arterială
Grăsimea ascunsă ne poate deteriora inima fără ca măcar să ne dăm seama
Antrenamentele pe stomacul gol: mit sau realitate? Ce spune știința despre sportul înainte de micul dejun
Grăsimea viscerală ascunsă accelerează îmbătrânirea inimii
Test de cultură generală. Ce mâncau gladiatorii?
Dovedit științific: Ne ajută sau nu ceaiul verde să ardem grăsimea?
Cercetătorii au găsit un nou tip de grăsime în celulele umane
Oamenii de știință au descoperit noi subtipuri de celule adipoase în corpul uman
Descoperire majoră în lupta cu obezitatea! De ce revin kilogramele după slăbit?
Cofeina din sânge poate afecta grăsimea corporală și riscul de diabet, arată un studiu
Oamenii de știință ar fi descoperit cum să facă celulele grase să ardă calorii
Marsupialele ne arată cum au „învățat” mamiferele să-și regleze temperatura
Cercetătorii au convertit grăsimea de pui în dispozitive de stocare a energiei
Fumatul îngrașă, dar nu așa cum ne-am fi așteptat. Ce au descoperit cercetătorii danezi
Dieta keto amână evoluția bolii Alzheimer la șoareci
Plasticul a ajuns până și în arterele înfundate ale oamenilor
În sfârșit, știm cum ar fi apărut primele celule de pe Pământ!
Grăsimea abdominală poate afecta sănătatea creierului persoanelor cu risc crescut de Alzheimer
Dansul este o metodă eficientă de a scădea în greutate
Ar trebui să faci exerciții pe stomacul gol? Iată ce spun experții!
O practică rară, dar reală, din Atlanticul de Nord
Alimentele ultraprocesate nu sunt mai atractive în ochii noștri! Atunci de ce le mâncăm?
Cât de mult ar trebui să ne îngrijoreze grăsimea abdominală?
O formă severă de boală hepatică ar putea fi inversată de scăderea rapidă în greutate
Grăsimea de porc folosită drept combustibil „verde” face mai mult rău decât bine
Cofeina poate reduce riscul de diabet și grăsimea corporală
Ce este vivianitul, cristalul care crește pe cadavre?
De ce are ciocolata un gust atât de bun? Procesul care are loc la contactul cu saliva
Consumul de fast-food, asociat cu boli hepatice
Pagina 1 din 6
1
2
3
4
5
...
»
Ultima »
Cautare
Introdu cuvântul căutat și apasă ENTER
Facebook
Instagram
Twitter
Youtube
Inchide
D:News
Știință
Cultură
Natură
Lumea digitală
Istorie
Video
Politica de confidenţialitate
Politica de cookies
Termeni şi condiţii
Echipa redacțională
Contact