Home » D:News » O tânără aflată în stare vegetativă de peste 10 ani a născut

O tânără aflată în stare vegetativă de peste 10 ani a născut

O tânără aflată în stare vegetativă de peste 10 ani a născut
Publicat: 08.01.2019
O fată de 12 ani ce era pe punctul de a se îneca a rămas într-o stare vegetativă pentru aproximativ 10 ani după incident. Se pare că la câteva zile după Crăciun, tânăra care în prezent are 22 de ani a intrat în travaliu, după cum afirmă asistenţii spitalului Hacienda din Phoenix.

„Din câte mi s-a spus, aceasta a fost auzită în timp ce gemea”, a declarat o sursă neidentificată din cadrul spitalului. „Îngrijitorii nu au ştiut ce se întâmplă cu femeia, nimeni nu ştia că este însărcinată, până când femeia a început să nască”, a adăugat sursa din cadrul spitalului.

 
 
Conform Science Alert, pe 29 decembrie, cu ajutorul unei asistente din cadrul spitalului, pacienta a născut un băieţel sănătos. Naşterea şi agresiunea sexuală a unei persoane vulnerabile au dus la deschiderea unei anchete. Un purtător de cuvânt al poliţiei din Phoenix a declarat că incidentul este investigat, dar nu a oferit mai multe detalii.

Reprezentanţii spitalului în care a fost îngrijită femeia pe toată perioada celor 10 ani au declarat că „realizează o anchetă internă privind modul în care au fost puse în practică protocoalele şi procesele de îngrijire a pacienţilor”. Karina Cesena, mama tinerei de 22 de ani, a declarat că va dormi în salonul fiicei sale până când violatorul este prins. Până în prezent nu a fost arestată nicio persoană, însă spitalul a cerut ca asistenţii să fie însoţiţi de îngrijitoare atunci când pătrund în saloanele femeilor.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Reuşită revoluţionară: după ce şi-a petrecut 15 ani într-o stare vegetativă, starea de conştienţă a unui bărbat a fost îmbunătăţită

Miracol medical: nascut a doua oara

Unii pacienţi aflaţi în stare vegetativă sunt conştienţi, având o activitate cerebrală similară oamenilor sănătoşi (FOTO)

Bărbatul care a fost trezit din comă printr-o metodă revoluţionară a murit, iar echipa de neurologi a Angelei Sirigu a ţinut ascuns decesul

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase