Home » D:News » Filmul „Aquaman” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Aquaman” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Publicat: 09.01.2019
Filmul „Aquaman” rămâne pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Lungmetrajul fantasy "Aquaman", cu Jason Momoa, regizat de James Wan, a rămas pe primul loc în box office-ul românesc, pentru al treilea weekend consecutiv, cu încasări de 1.489.836,47 de lei.
Arthur Curry (Momoa), apărător al adâncurilor şi erou pe Pământ, se vede nevoit să îşi dezvăluie adevărata identitate, să îşi folosească puterile pentru a ajuta omenirea şi să îşi accepte destinul, acela de rege al Atlantidei, potrivit cinemagia.
 
Pe locul doi în box office-ul românesc s-a situat premiera „Ralph rupe netu’/ Ralph Breaks the Internet”, cu încasări de 928.863 de lei. Filmul animat continuă aventurile personajului care provoacă necazuri în ciuda bunelor sale intenţii. În noua producţie regizată de Rich Moore şi Phil Johnston, Ralph, cunoscutul protagonist al unui joc video, şi Vanellope von Schweetz, prietena sa îndărătnică, întorc pe dos internetul în căutarea unei soluţii care să salveze Sugar Rush, jocul video al Vanellopei, scrie Mediafax.
 
Pe a treia poziţie s-a situat un nou film regizat de şi cu Clint Eastwood, „The Mule”, care a avut încasări de 775.908,63 de lei în weekendul premierei. În film, Clint Eastwood este un horticultor, veteran de război, prins în timp ce transporta cocaină de mai multe milioane de dolari pentru un cartel mexican. Din distribuţie mai fac parte Bradley Cooper şi Vera Farmiga.
 
Comedia „Holmes şi Watson/ Holmes & Watson”, în regia lui Etan Cohen, s-a situat pe locul al patrulea în box office-ul românesc de weekend, în premiera sa, cu încasări de 612.950 de lei. Celebrul cuplu din romanele lui Conan Doyle este interpretat de Will Ferrell şi John C. Reilly, care au mai jucat împreună în „Fraţi vitregi/ Step Brothers” (2008) şi în „Talladega Nights: Balada lui Ricky Bobby /Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby” (2006).
 
Pe poziţia a cincea, coborând trei locuri, se află filmul SF „Bumblebee”, de Travis Knight, cu încasări de 586.864,33 de lei weekendul trecut. Filmul îi are în distribuţie pe Hailee Steinfeld, John Cena, Angela Bassett şi Justin Theroux şi prezintă prietenia care se înfiripă între o adolescentă şi un robot.
 
Restul filmelor din top 10 cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Omul-Păianjen: În lumea păianjenului/ Spider-Man: Into the Spider-Verse”, de Bob Persichetti, Peter Ramsey şi Rodney Rothman (276.072 de lei), „A doua şansă/ Second Act”, de Peter Segal (226.315,80 de lei), „Bohemian Rhapsody”, de Dexter Fletcher şi Bryan Singer (154.839,58 de lei), „Mary Poppins revine/ Mary Poppins Returns”, de Rob Marshall (150.963 de lei), şi „The Grinch”, de Yarrow Cheney şi Scott Mosier (115.964,23 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase