Home » D:News » Scenariul desprins din filmele lui Alfred Hitchcock a devenit realitate: Mai mulţi oameni au fost atacaţi de păsări de pradă

Scenariul desprins din filmele lui Alfred Hitchcock a devenit realitate: Mai mulţi oameni au fost atacaţi de păsări de pradă

Scenariul desprins din filmele lui Alfred Hitchcock a devenit realitate: Mai mulţi oameni au fost atacaţi de păsări de pradă
Publicat: 17.01.2019
Doi şoimi periculoşi atacă clienţii unui hotel din Florida. Păsările ar avea un cuib în apropierea parcări clădirii, relatează site-ul The New York Post.

Una dintre păsările de pradă „a zburat spre mine şi m-a atacat”, a declarat Cyndi Mare pentru postul de televiziune News13.

„M-a şocat, iar atunci când am ridicat privirea am văzut pasărea cum se îndepărta”, a continnuat Mare. „Am intrat în hotel, m-am spălat pe mâini şi mi-am dat seama că sângeram”, a spus ea.

Atacul a avut loc în parcarea unui hotel Holiday Inn, unde s-au întâmplat şi alte incidente similare cu aceste păsări periculoase, potrivit unei publicaţii de ştiri.

Recidiviştii sunt doi şoimi care şi-au construit un cuib într-un copac din apropiere.

Un vânător de animale sălbatice afirmă că şoimii au atacat până acum 14 persoane, acestea fiind internate la spital. Una dintre pacienţi a avut nevoie de 17 copci.

„Pentru hotelul Holiday Inn, siguranţa clienţilor este principala prioritate”, afirmă James Dean, voluntar al serviciului de îngrijire a animalelor sălbatice din zonă. „Tocmai din acest motiv am răspuns plângerilor imediat”, a continuat el.

Continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase