Home » D:News » Femeile nu mai au voie să facă transmisiuni live pe internet dacă sunt îmbrăcate provocator. Ţara ce impune noile reguli

Femeile nu mai au voie să facă transmisiuni live pe internet dacă sunt îmbrăcate provocator. Ţara ce impune noile reguli

Femeile nu mai au voie să facă transmisiuni live pe internet dacă sunt îmbrăcate provocator. Ţara ce impune noile reguli
Publicat: 31.01.2019
Oficialităţile din provincia chineză Hubei au publicat un nou set de reglementări pentru cei care fac livestreaming pe internet, scrie Global Times.

Reglementările vizează în special femeile care fac transmisiuni live pe internet. Ele nu mai au voie să poarte haine provocatoare (inclusiv lenjerie intimă sau costume sexy), decolteuri adânci, haine transparente sau în culoarea pielii, scrie Mediafax.

De asemenea, pentru a putea face transmisiuni live online, minorii trebuie să ofere datele de identitate ale părinţilor sau tutorilor şi să semneze o cerere.

Încalcărea regulile duce la pierderea conturile de pe platformele de streaming sau chiar la plătirea unei amenzi. În unele cazuri mai grave, cei găsiţi vinovaţi poţi ajunge după gratii.

În 2016, China le-a interzis femeilor să facă livestreaming în timp ce mănâncă banane „într-un mod erotic”. Conform acelor reguli sunt interzise şi clipurile video sau transmisiunile în care femeile poartă doar ciorapi şi lenjerie intimă sau doar bretele.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase