Home » Lumea digitală » Noi imagini cu iPhone XI, viitorul smartphone al Apple cu sistem triple camera şi baterie mult mai mare

Noi imagini cu iPhone XI, viitorul smartphone al Apple cu sistem triple camera şi baterie mult mai mare

Publicat: 30.01.2019
Deşi atenţia este în principal către lansările iminente de la Samsung şi Huawei, care pregătesc noile telefoane de top pentru primăvara lui 2019, încep să existe veşti despre următoarea generaţie de iPhone-uri care va fi lansată abia în toamnă. Aparent, anul acesta va fi unul important pentru Apple, compania venind cu un nou design, noi capabilităţi şi îmbunătăţiri importante de hardware, conform zvonurilor.

 

 

Un nou raport neoficial de pe contul de Twitter @CompareRaja.in, care a mai oferit în trecut şi alte informaţii despre mai multe dispozitive nelansate sugerează că 2019 este anul în care Apple va schimba din nou design-ul telefoanelor, lucru destul de rar. Cele mai mari diferenţe de design vor fi pe spatele dispozitivului, unde Apple plănuieşte să integreze primul său sistem de camere cu trei senzori, unul dintre aceştia urmând a fi un senzor Time-of-Flight (TOF) capabil să detecteze distanţa dintre telefon şi subiect.

Astfel, sistemul de camere ar putea fi mutat din colţul din stânga-sus, unde a fost chiar de la începutul iPhone-ului, în partea din centru. De asemenea, acesta ar putea fi orientat orizontal, cu doi senzori de-o parte şi de alta, iar cel pentru detectarea mişcării şi adâncimii în centru. Sistemul ar putea fi înconjurat şi de un blitz rotund, care ar putea oferi efectul de „ring flash” în fotografii.

Foto: go4it

Spatele va rămâne tot din sticlă, dar noile informaţii sugerează că vom avea parte de o nouă opţiune de culoare pe modelele „premium”. Astfel, iPhone XI ar putea veni în patru culori: cele trei pe care le ştim deja de la iPhone XS şi XS Max, adică Silver, Space Gray şi Gold, dar şi noua versiune Blue, aleasă datorită popularităţii albastrului pentru modelul iPhone XR de anul trecut.

Citeşte continuarea pe go4it.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase