Home » D:News » Filmul „Oh, Ramona! „, de Cristina Jacob, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Oh, Ramona! „, de Cristina Jacob, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Publicat: 18.02.2019
Filmul „Oh, Ramona! „, de Cristina Jacob, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Lungmetrajul "Oh, Ramona! ", de Cristina Jacob, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 2.209.669,46 de lei în weekendul premierei, potrivit cinemagia.ro.

„Oh, Ramona!” este filmul românesc filmat în limba engleză la Braşov, Constanţa şi Bucureşti, cu o distribuţie din care fac parte, alături de tineri actori şi vedete din România, şi mulţi artişti din Marea Britanie şi de peste Ocean. Regizorul Cristina Jacob are deja fanii ei, după succesul comediilor „Selfie” şi „Selfie 69”, iar acum aceştia au ocazia să dezbată cu fanii cărţii lui Andrei Ciobanu ce are varianta pe marele ecran a poveştii de a provocat reacţiile entuziaste ale publicului larg încă înainte de premiera oficială a filmului, aproape toate biletele pentru proiecţiile organizate în avanpremieră fiind epuizate. Abia acum, când comedia a intrat în programul cinematografelor din toată ţara, se va putea vedea cu ce iese filmul în evidenţă în materie de adolescenţă şi maturizare la nivel de alegeri sentimentale.

Pe poziţia a doua în box office-ul românesc de weekend s-a situat o altă premieră, lungmetrajul SF „Alita: Battle Angel/ Alita: Îngerul războinic”, de Robert Rodriguez, care a avut încasări de 1.554.481,52 de lei. Actorii Jennifer Connelly, Rosa Salazar, Christoph Waltz şi Mahershala Ali ţin capul de afiş în aventurile SF depănate pe mâna electronică a Alitei, o tânără cyborg care nu îşi aminteşte mare lucru, dar are ochi mari şi poate să ducă multe din problemele lumii fără să se bazeze doar pe micile pompe hidraulice care îi acţionează resorturile, scrie Mediafax.

Lungmetrajul de animaţie „The Lego Movie 2: The Second Part”, de Mike Mitchell şi Trisha Gum, ocupă locul al treilea în box office-ul românesc, cu încasări de 466.713,20 de lei în primele trei zile pe marile ecrane. Acţiunea filmului, care beneficiază de vocile unor vedete precum Jason Momoa, Alison Brie, Chris Pratt, Stephanie Beatriz, Elizabeth Banks şi Jonah Hill, are loc la cinci ani după cea din primul lungmetraj, „Marea aventură Lego/ The Lego Movie” (2014), de Phil Lord, Christopher Miller şi Chris McKay. Cetăţenii întâmpină acum o nouă ameninţare, Lego Duplo, invadatorii din spaţiul cosmic, care dezmembrează totul în calea lor mai repede decât s-ar putea reconstrui.

Liderul săptămânii trecute, lungmetrajul de animaţie „Cum să-ţi dresezi dragonul 3/ How to Train Your Dragon: The Hidden World”, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 375.483,20 de lei. Dean DeBlois, regizorul cunoscut pentru animaţia „Lilo & Stitch”, ca şi pentru documentarul „Heima”, a dus adaptarea pentru marele ecran a poveştii din benzi desenate la dimensiunea unei trilogii. La un an după acţiunea din cel de-al doilea film, Sughiţ şi Ştirbul sunt ultima şansă a orăşelului din Insula Tontului, după ce întâlnirea dintre Furia Nopţii şi Furia Luminii este însoţită de o ameninţare apocaliptică pentru lumea celor doi. O călătorie în lumea ascunsă poate să schimbe cu totul şansele de supravieţuire în lumea eroilor de poveste.

Poziţia a cincea este ocupată de premiera „Zi de naştere mortală 2/ Happy Death Day 2U”, un horror regizat de Christopher Landon, care a avut încasări de 228.176,41 de lei.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Drunk Parents/ Şi beţivi şi mincinoşi”, de Fred Wolf (185.417,44 de lei), „Scapă, dacă poţi!/ Escape Room”, de Adam Robitel (128.375 de lei), „Drumul unui câine către casă/ A Dog’s Way Home”, de Charles Martin Smith (102.180 de lei), „Familie de-a gata/ Instant Family”, de Sean Anders (86.401,66 de lei), şi „Glass”, de M. Night Shyamalan (70.025 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase