Home » D:News » Bază de date din China cu femei ”pregătite pentru reproducere” descoperită accidental pe internet

Bază de date din China cu femei ”pregătite pentru reproducere” descoperită accidental pe internet

Bază de date din China cu femei ”pregătite pentru reproducere” descoperită accidental pe internet
Publicat: 13.03.2019
Un expert în internet susţine că a găsit o bază de date în care sunt stocate informaţii despre 1,8 milioane de femei din China considerate a fi „pregătite pentru reproducere”, relatează The Guardian.

Baza de date conţine numerele lor de telefon, adresele, educaţia, vârsta şi informaţii legate de statutul marital, însoţite, de asemenea, şi de menţiunea „pregătită pentru reproducere”, a scris într-o postatre pe Twitter Victor Gevers, un specialist olandez în securitate cibernetică din cadrul organziaţiei non-guvernamentale GDI.Foundation.

Gevers a explicat că a descoperit accidental baza de date, în timp ce făcea un studiu legat de seturile de date deschise din China. Expertul a postat o serie de capturi cu informaţiile găsite, scrie Mediafax.

Serverul bazei de date se află în China. Scurgerea de informaţii este îngrijorătoare în contextul în care autorităţile chineze se confruntă cu o rată scăzută a natalităţii şi ar putea porni, prin decret, o campanie agresivă de creştere a populaţiei, subliniază cotidianul britanic. 

Nu este clar dacă baza de date aparţine unei aplicaţii de online dating, unui registru guvernamental sau unei companii, a atras atenţia Victor Gevers.

Media de vârstă consemnată în baza de date este de 32 de ani, iar cea mai mică persoană de sex feminin înregistrată are 15 ani. Circa 90% dintre femei sunt singure, iar 80% locuiesc în Beijing.

Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase