Home » D:News » Lumea pe care omul ar putea să o colonizeze, conform unui inginer de la NASA: ”Ne putem ataşa aripi la braţe pentru a zbura”

Lumea pe care omul ar putea să o colonizeze, conform unui inginer de la NASA: ”Ne putem ataşa aripi la braţe pentru a zbura”

Lumea pe care omul ar putea să o colonizeze, conform unui inginer de la NASA: ”Ne putem ataşa aripi la braţe pentru a zbura”
Publicat: 25.03.2019
Dacă Pământul va deveni de nelocuit, un inginer NASA pe nume Janelle Wellons spune că ar trebui să ne stabilim pe Titan, un satelit natural al lui Saturn. Aceasta are mai multe argumente pentru colonizarea lumii, printre care posibilitatea de a zbura precum păsările doar prin ataşarea aripilor la braţe.

„Are o atmosferă densă care ne-ar proteja de radiaţie cosmică. Este atât de densă că am putea ataşa aripi la braţe şi am putea zbura. Pare un loc minunat pentru a trăi”, a precizat aceasta.

Comentariile lui Wellon au venit într-un thread de pe Reddit în care inginerii, savanţii şi piloţii NASA răspund la întrebările publicului. Un utilizator a întrebat ce lume ar putea fi colonizată dacă Terra devine de nelocuit, iar Wellons a considerat că acesta „este un răspuns mai interesant decât cele standard cu Marte şi Luna”.

„Titan este cel mai mare satelit al lui Saturn, mai mare chiar şi decât planeta Mercur, deci cred că avem suficient spaţiu”, a adăugat Wellons.

În ciuda entuziasmului acesteia, există câţiva factori negativi. Ar avea doar 1% din lumina solară a Pământului, iar conform unui studiu NASA, temperatura maximă este de -180 de grade Celsius. Dar Wellons rămâne un fan al ideii, scrie Futurism.

„Cât despre condiţiile de suprafaţă, acestea nu sunt atât de dure pe cât se crede. Titan este singurul loc cu excepţia Pământului unde există lichide care formează lacuri şi mări pe suprafaţă. Aceste lichide sunt de metan dar cu un echipament corespunzător, cineva ar putea să înoate fără probleme”, a conchis aceasta.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Imagini inedite ale aselenizărilor publicate de NASA

Spectaculoasă erupţie solară filmată de NASA – VIDEO

Tehnologia folosită de NASA a ajutat la descoperirea unor inscripţii care au stat ascunse într-un document care face parte din colecţia de manuscrise de la Marea Moartă

NASA ar fi distrus accidental moleculele organice de pe Marte în timpul misiunii din 1970

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase