Home » D:News » Un suspect în cazul asasinării rapperului Nipsey Hussle, identificat de poliţie

Un suspect în cazul asasinării rapperului Nipsey Hussle, identificat de poliţie

Publicat: 03.04.2019
Un suspect în cazul asasinării rapperului Nipsey Hussle, identificat de poliţie
Un bărbat în vârstă de 29 de ani este suspectat în ancheta deschisă de poliţia americană după ce rapperul nominalizat la Grammy, Nipsey Hussle, a fost asasinat duminică, conform apnews.com.
Şeful Poliţiei din Los Angeles, Michel Moore, a declarat, într-o conferinţă de presă care a avut loc marţi, că un bărbat pe nume Eric Holder este bănuit că l-a asasinat pe Hussle şi a rănit alte două persoane, într-un incident care a avut loc duminică după amiază, în faţa magazinului de haine pe care rapperul îl deţinea în oraş. Hussle avea 33 de ani, scrie Mediafax.
 
Suspectul ar fi fugit de la locul faptei cu un automobil Chevy Cruze din 2016, iar numărul de pe plăcuţa de înmatriculare a fost dat publicităţii.
 
Conform raportului medicului legist, Hussle a murit după ce a fost împuşcat în cap şi în partea superioară a corpului.
 
Potrivit reprezentanţilor Poliţiei din Los Angeles, motivele asasinatului nu sunt deocamdată cunoscute.
 
De asemenea, cel puţin 18 persoane care asistau, luni seară, la priveghiul rapperului Nipsey Hussle au fost rănite, trei fiind în stare critică. Incidentul a avut loc luni seară, chiar în locul unde, cu o zi înainte, rapperul a fost împuşcat mortal. Iniţial au fost raportate focuri de armă trase în mulţimea adunată în faţa magazinului Marathon Clothing, dar reprezentanţii poliţiei din Los Angeles au scris într-un mesaj publicat pe Twitter că informaţiile nu au fost corecte.
 
Publicaţia The Los Angeles Times informează că este vorba de o altercaţie şi mai multe persoane au fost înjunghiate.
 
Născut Ermias Asghedom, originar din sudul oraşului Los Angeles, rapperul a făcut parte în adolescenţă dintr-o bandă de cartier, dar a devenit pasionat de muzică şi tehnologie, angajându-se în mai multe demersuri antreprenoriale şi fiind foarte implicat în diferite proiecte artistice pentru comunitatea din care făcea parte.
 
Anul acesta, a fost nominalizat la premiile Grammy pentru cel mai bun album rap, „Victory Lap”, lansat în 2018.
 
„Am crescut într-o cultură a bandelor. Am avut de-a face cu moartea, cu crime. Era ca şi cum am fi trăit într-o zonă de război, unde oamenii mor în aceste cartiere şi toată lumea este puţin imună la asta. Cred că se numeşte sindrom posttraumatic, lucru care se întâmplă oamenilor ce au fost în război atât de mult timp. Cred că Los Angeles suferă din cauza asta, pentru că nu este un lucru normal, dar, după un timp, ne comportăm ca şi cum ar fi”, a declarat rapperul pentru The Los Angeles Times, anul trecut.
 
Mai multe vedete, printre care Rihanna, Drake, Pharrell Williams şi J Cole, şi-au exprimat regretul privind decesul promiţătorului rapper.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase