Home » D:News » Superstiţii demult uitate, readuse la viaţă. Motivul halucinant pentru care doi bărbaţi au ars de vie o bufniţă albă

Superstiţii demult uitate, readuse la viaţă. Motivul halucinant pentru care doi bărbaţi au ars de vie o bufniţă albă

Superstiţii demult uitate, readuse la viaţă. Motivul halucinant pentru care doi bărbaţi au ars de vie o bufniţă albă
Publicat: 20.05.2019
Chiar dacă superstiţiile dubioase par a fi rămas în Evul Mediu, doi bărbaţi din Mexic au făcut un gest cutremurător: au ars de vie o bufniţă albă deoarece credeau că este o vrăjitoare.

Bufniţele, în anumite culturi, au fost asociate cu forţele rele, moartea şi vrăjitoria, însă aceste lucruri se întâmplau în vremuri demult trecute. Totuşi, cei doi bărbaţi din regiunea Durango, Mexic, nu au ezitat să împărtăşească gestul brutal în mediul online prin intermediul videoclipurilor şi pozelor. Aceştia par a urma un fel de ritual: leagă bufniţa de picioare şi o aruncă în foc, potrivit Gandul.

ineînţeles, cei care au văzut filmarea au fost revoltaţi de acţiunea plină de cruzime făcută de cei doi. În Durango, pedeapsa pentru cruzime asupra animalelor este de 3 ani de închisoare şi există presupunerea că băiatul văzut în filmare a fost arestat, potrivit publicaţiei Focusing on Wid Life.

Asemenea cazuri de violenţă ar trebui să tragă un semnal de alarmă în privinţa maltratării, şi nu numai, a animalelor, iar cei care săvârşesc fapte de acest tip ar trebui să suporte cosencinţele. 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase