Home » D:News » BMW şi Jaguar Land Rover vor realiza împreună piese pentru maşinile electrice

BMW şi Jaguar Land Rover vor realiza împreună piese pentru maşinile electrice

BMW şi Jaguar Land Rover vor realiza împreună piese pentru maşinile electrice
Publicat: 06.06.2019
BMW şi Jaguar Land Rover au declarat miercuri că vor dezvolta împreună motoare electrice, transmisii şi alte piese electronice de putere, realizând încă o alianţă a industriei menite să micşoreze costurile de producţie a maşinilor electrice, transmite Reuters.

Ambii producători de automobile reacţionează în urma presiunilor de a lansa vehicule cu emisii zero pentru a respecta regulile stricte de combatere a poluării, dar totodată se străduiesc să menţină marjele de profit impuse de costurile crescânde ale producţiei de maşini electrice şi autonome.

„Împreună, avem posibilitatea de a satisface mai eficient nevoile clienţilor prin reducerea timpului de dezvoltare cât şi de lansare pe piaţă a vehiculelor si a tehnologiilor de ultima ora”, a spus Klaus Froehlich, membru al consiliului BMW, potrivit Reuters, citat de Mediafax.

BMW şi Jaguar Land Rover au declarat că vor economisi costuri prin dezvoltarea, planificarea producţiei şi achiziţionarea în comun a componentelor maşinilor electrice. Ambele companii vor produce motoare electrice în propriile fabrici de producţie, a spus BMW.

Pactul BMW Jaguar Land Rover apare pe piaţă ca rival al parteneriatului FiatChrysler şi Renault care au creat o alianţă în valoare de 35 de miliarde de dolari.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase