Home » D:News » (P) LOVITURA DE IMAGINE: Black Friday “extra-large” la PIATRAONLINE

(P) LOVITURA DE IMAGINE: Black Friday “extra-large” la PIATRAONLINE

(P) LOVITURA DE IMAGINE: Black Friday “extra-large” la PIATRAONLINE
Publicat: 13.11.2019

Dupa castigarea European Property Awards si parteneriatul in organizarea conferintei WeContent, PIATRAONLINE mai da o lovitura de imagine la nivel international, lansand un Black Friday de 24 de ore, destinat tuturor iubitorilor de piatra din lume.

Clientii straini au la dispozitie varianta comenzilor online, celor din tara fiindu-le asigurata si varianta comenzilor directe, in showroom-ul din Aleea Teisani 137A.

Noutatile maratonului de 24 de ore rezida in consultanta gratuita oferita de arhitecti cu experienta chiar la sediul firmei, un audio-tur pus la dispozitia clientilor care vor sa cunoasca in detaliu caracteristicile placarilor in piatra prezentate in pavilion si showroom si o aplicatie video VR 360 care pune la incercare calitatile de designer ale clientului intr-un exemplu concret.

Un Black Friday clasic este despre discount-uri de multe ori amagitoare, insa PIATRAONLINE il inventeaza ca o oportunitate pentru a petrece un timp drag impreuna cu clientii sai, intr-un veritabil Club al Pietrei Naturale, in care activitatile se subsumeaza ideii ca orice “task” se poate rezolva relaxat si cu voie buna.

Merita sa verifici asta pe 15 Noiembrie la PIATRAONLINE, te asteapta o experienta unica si reconfortanta.

https://www.youtube.com/watch?v=9R3UROaYzyA&feature=youtu.be

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase