Home » D:News » Consiliul regional al Veneţiei, inundat pentru prima dată în istorie, la scurt timp după ce a respins măsurile împotriva schimbărilor climatice – VIDEO

Consiliul regional al Veneţiei, inundat pentru prima dată în istorie, la scurt timp după ce a respins măsurile împotriva schimbărilor climatice – VIDEO

Consiliul regional al Veneţiei, inundat pentru prima dată în istorie, la scurt timp după ce a respins măsurile împotriva schimbărilor climatice – VIDEO
Publicat: 15.11.2019
Sediul Consiliului regional din Veneţia a fost inundat pentru prima oară în istoria sa, la câteva momente după ce membrii acestuia au respins propunerile privind combaterea schimbărilor climatice.

Veneţia a fost afectată de cele mai mari inundaţii din ultimii 50 de ani. Primarul Veneţiei, Luigi Brugnaro, consideră că principala cauză a acestora sunt schimbările climatice, potrivit Mediafax.

Sediul Consiliului regional al Veneţiei, care este localizat în Palatul Ferro Fini, a început să se inunde în jurul orei locale 22.00, în timp ce membrii acestuia discutau despre bugetul pentru 2020.

„În mod ironic, camera a fost inundată la două minute după ce majoritatea membrilor au respins măsurile de combatere a schimbărilor climatice”, a declarat Andrea Zanoni, şeful Comisiei pentru Mediu.

Zanoni l-a acuzat pe preşedintele regional Luca Zaia, care este membru al formaţiunii politice Liga, că nu a prezentat un buget care să includă „acţiuni concrete împotriva schimbărilor climatice”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase