Home » D:News » Mărturisirile adevăratei Liudmila Ignatenko, după serialul ”Cernobîl”: ”Mi-au spus că vor să-mi ofere 3000 de dolari”

Mărturisirile adevăratei Liudmila Ignatenko, după serialul ”Cernobîl”: ”Mi-au spus că vor să-mi ofere 3000 de dolari”

Publicat: 24.12.2019
Într-un interviu acordat postului BBC, Liudmila Ignatenko, femeia care a inspirat unul dintre personajele centrale din miniseria „Cernobil", acuză producătorii HBO că nu i-a cerut acordul în vederea realizării serialului.

Liudmila Ignatenko afirmă că nu şi-a dat niciodată acordul companiei HBO în vederea reprezentării ei în serialul „Cernobil” şi că producătorii nu au contactat-o în vederea realizării serialului, informează BBC.

 

 

Femeia relatează că în urma difuzării serialului de succes a fost hărţuită atât de jurnalişti cât şi de public, care forţau uşa casei unde locuieşte pentru a obţine declaraţii din partea ei.

Liudmila Ignatenko a fost ţinta unor critici dure din partea celor care au vizionat serialul şi care au acuzat-o că şi-ar fi omorât copilul din cauză că atunci când era însărcinată a stat lângă soţul ei bolnav în urma radiaţiilor suferite în tragicul accident nuclear, potrivit Mediafax.

Femeia relatează că după terminarea filmărilor, a primit un telefon de la Moscova, fapt care i s-a părut suspect întrucât Ucraina se află în conflict deschis cu Rusia.

„Mi-au spus că vor să-mi ofere 3000$, iar eu am întrebat de ce. Mi s-a răspuns: „Pentru că exişti”. Am spus că nimeni nu plăteşte pentru nimic şi am închis. Mi s-a părut că sună a înşelătorie.”, a declarat Liudmila Ignatenko.

Compania HBO neagă acuzaţiile şi declară că au comunicat cu Liudmila Ignatenko şi că aceasta nu şi-a exprimat vreodată refuzul de a fi reprezentată în serialul „Cernobil”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase