Home » D:News » Cybertruck ar putea să ajungă pe Marte

Cybertruck ar putea să ajungă pe Marte

Publicat: 06.01.2020
Cybertruck a fost lansat în luna noiembrie a anului 2019.

Atenţia de care se bucură SpaceX şi Tesla se datorează, într-o mai mică sau mai mare măsură, şi activităţii online a lui Elon Musk, cel care le şi deţine. Adesea, anunţurile legate de proiectele acestor companii sunt făcute pe conturile de pe reţelele de socializare ale acestuia. În ultimele luni, Musk a oferit o serie de indicii legate de o nouă colaborare între aceste două companii ale sale în vederea trimiterii unei maşini în spaţiu. Ce maşină? Internaţii speculează că ar fi vorba de un Cybertruck, modelul lansat în luna noimbrie a anului 2019, notează Futurism.

În luna noimbrie, Musk explica faptul că o versiune presurizată a Cybertruck ar putea să fie folosită pe suprafaţa planetei Marte în viitor. 

Tesla Cybertruck (pressurized edition) will be official truck of Mars

— Elon Musk (@elonmusk) 21 noiembrie 2019

În aceeaşi lună, într-un alt anunţ, a precizat că navetele din clasa Starship au sarcina utilă îndeajuns de mare pentru a transporta o camionetă electrică Cybertruck. În 29 decembrie, un internaut l-a întrebat în mod direct pe Elon Musk dacă în misunea SpaceX către Marte, care este programată pentru anul 2022, va fi inclus şi un Cybertruck, dar CEO-ul a răspuns printr-un simplu emoticon.

@elonmusk Will Starship have a Cybertruck on board during the 2022 cargo mission to Mars?

— C3LT (@C3LT_Games) 29 decembrie 2019

Deşi în prezent nu avem un răspuns clar legat de această întrebare, un lucru este cert, atunci când se va lua o decizie în acest sens Musk va avea grijă să îşi anunţe fanii virtuali.

Citeşte şi:

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase