Home » D:News » Lecţie de muncit prin casă, în paşi de dans, de la balerinii ruşi – VIDEO

Lecţie de muncit prin casă, în paşi de dans, de la balerinii ruşi – VIDEO

Lecţie de muncit prin casă, în paşi de dans, de la balerinii ruşi – VIDEO
Publicat: 11.04.2020
Şapte dansatori de la Teatrul Mikhailovski din Sankt Petersburg, Rusia, s-au filmat în timp ce lucrează prin casă, în izolare, iar imaginile au ajuns virale. Clipul publicat pe Facebook de instituţia de spectacole a adunat în câteva zile peste zeci de mii de vizualizări.

Cele trei minute de dans pe muzica semnată de Ludwig Minkus au fost însoţite de comentariul reprezentanţilor teatrului Mikhailovski: „Artiştii rămân credincioşi artei lor chiar şi în condiţiile actuale”.

Reprezentanţii teatrului au spus că ideea înregistrării a venit de la dansatorul Ivan Vasilyev, care în imagini apare ridicând-o pe balerina Maria Vinogradova în timp ce aceasta deschide o cutie pentru mâncare.

Nici cântăreţii teatrului nu s-au lăsat mai prejos. Ei au postat vineri un filmuleţ în care interprerează arii de operă în timp ce muncesc prin casă, unii dintre ei fiind chiar în costumaţie de spectacol.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase