Home » D:News » Medic român infectat, despre simptome: nas înfundat, fără gust, fără miros

Medic român infectat, despre simptome: nas înfundat, fără gust, fără miros

Medic român infectat, despre simptome: nas înfundat, fără gust, fără miros
Publicat: 12.04.2020
Un cardiolog de la Spitalul Penitenciar Dej confirmat pozitiv cu noul coronavirus le transmite colegilor să fie atenţi la simptome: nas înfundat, fără gust, fără miros, inapetenţă şi, eventual, oboseală.

Potrivit unui mesaj al medicului cardiolog, o femeie de la Spitalul Penitenciar Dej transmis colegilor, aceasta şi-a făcut testul pentru coronavirus la sugestia unei prietene şi a fost depistată pozitiv, fiind internată la Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca.

„Atenţie la nas înfundat, fără gust, fără miros, inapetenţă şi, eventual, oboseală. Cazul meu a început astfel. Soţul, de o săptămână cu tuse seacă, obstrucţie nazală ca o banală viroza, de vineri fără gust, fără miros, afebril. Eu, de vineri, cu obstrucţie nazală, de duminică fără gust, fără miros. Luni, uşoară oboseală şi inapetenţă, fără febră. În exagerarea mea, marţi, am cerut părerea unei prietene ATI-iste de la Infecţioase Cluj şi ne-a sugerat să facem testul Covid ştiind că intrăm în colectivitate. Ne-a venit rezultatul că suntem pozitivi. Suntem internaţi la Pneumologie Cluj”, arătat medicul dejean, potrivit Mediafax.

Aceasta a susţinut că toţi pacienţii săi pe care i-a consultat probabil nu vor avea nimic, deoarece în timpul consultul medical a purtat mască şi mănuşi.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase