Home » D:News » Ştia Bill Gates că o să vină o pandemie? Ce a făcut împreună cu soţia lui acum câţiva ani

Ştia Bill Gates că o să vină o pandemie? Ce a făcut împreună cu soţia lui acum câţiva ani

Ştia Bill Gates că o să vină o pandemie? Ce a făcut împreună cu soţia lui acum câţiva ani
Bill și Melinda Gates / Credit foto: Profimedia
Publicat: 18.04.2020
Bill şi Melinda Gates şi-au făcut provizii de mâncare de câţiva ani, a dezvăluit soţia omului de afaceri. Aceştia şi-au umplut cămara de produse alimentare, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

Pandemia de coronavirus a produs panică în rândul oamenilor, care s-au aprovizionat cu mâncare, băuturi şi alte produse, lăsând rafturile magazinelor goale. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu cuplul Bill şi Melinda Gates, care, potrivit dezvăluirilor făcute de soţia omului de afaceri, şi-a făcut stocul de mâncare încă de acum câţiva ani. Şi-au umplut cămara locuinţei cu produse alimentare, de frica unei eventuale pandemii.

„În urmă cu câţiva ani am vorbit despre acest lucru Ne-am pregătit şi am cumpărat mâncare pe care am pus-o în cămară, în cazul în care vom avea nevoie, şi acum suntem toţi în aceeaşi situaţie”, a spus Melinda Gates, potrivit cnbc.com.

Cu toate acestea, soţia omului de afaceri a recunoscut că familia ei este norocoasă.

„Suntem conştienţi că suntem privilegiaţi. Când ne spunem rugăciunea seara, suntem recunoscători că avem ce să punem pe masă, spre deosebire de alte familii din lume care nu au şansa aceasta”, a mai spus Melinda Gates, potrivit Mediafax.

În anul 2010, Bill Gates a avertizat lumea asupra unei pandemii în curs de apariţie într-o postare pe blogul său, după focarul H1N1 din 2009.

În plus, în 2018, acesta a spus că lumea nu este pregătită să facă faţă unui asemenea eveniment.

„Lumea ar trebui să se preocupe de apariţia unei pandemii, la fel cum s-ar preocupa în cazul unui război”, a punctat Bill Gates, potrivit site-ului cnbc.com.

Fundaţia lui Bill şi Melinda Gates a oferit 250 de milioane de dolari în lupta contra coronavirusului.

La nivel mondial au fost anunţate oficial 2.226.941 de cazuri de coronavirus, dintre care 150.597 de decese şi 563.670 de persoane vindecate.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase