Home » D:News » Tătaru a mulţumit populaţiei că a înţeles să stea acasă. ”Trebuie să mai aibă răbdare 10 zile”

Tătaru a mulţumit populaţiei că a înţeles să stea acasă. ”Trebuie să mai aibă răbdare 10 zile”

Publicat: 20.04.2020
Tătaru a mulţumit populaţiei că a înţeles să stea acasă. ”Trebuie să mai aibă răbdare 10 zile”
Nelu Tătaru, ministrul Sănătății
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a afirmat, în prima zi de Paşte, că populaţia „trebuie să mai aibă răbdare între şapte şi 10 zile”, adăugând că mulţumeşte românilor că au înţeles mesajul autorităţilor şi au stat acasă în Noaptea de Înviere.

Ministrul Sănătăţii a spus, la Antena 3, că le mulţumeşte românilor care au înţeles mesajul şi au stat în casă în Noaptea de Înviere

„Îi rog să mai aibă răbdare şapte, 10 zile. Suntem aproape de un vârf şi sperăm ca apoi să avem una,două săptămâni de stabilitate, după care să începem să scădem ca număr de cazuri noi”, a spus Nelu Tătaru.

În aceeaşi intervenţie, sursa citată a spus că apariţia unui vaccin într-un interval de 10 luni nu este posibilă.

„Izolarea la domiciliu a permis consumarea acestei boli, ca să nu mai avem transmitere comunitară. Nerespectarea măsurii face ca numărul de cazuri să crească. Putem avea 12.000-15.000 de cazuri în vârful pandemiei, poate chiar şi mai mult, dacă nu se respectă măsurile. Dar sper ca trendul să rămână acesta, lent „, a conchis Nelu Tătaru, potrivit Mediafax.     

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase