Home » D:News » Madonna afirmă că a fost infectată cu coronavirus

Madonna afirmă că a fost infectată cu coronavirus

Madonna afirmă că a fost infectată cu coronavirus
Publicat: 07.05.2020
Madonna spune că a fost infectată cu coronavirus în martie, în timp ce se afla la Paris. Ea a vrut să aducă nişte clarificări după ce a susţinut că a făcut un test de depistare a anticorpilor pentru coronavirus. Luna trecută, artista a dezvăluit că şi-a pierdut o rudă şi 2 prieteni din cauza COVID.

Madonna spune că a fost infectată cu coronavirus în martie, în timp ce se afla la Paris, pentru o serie de concerte din turneul „Madame X”.

„Am crezut cu toţii că suferim de o gripă gravă. Mulţumesc lui Dumnezeu că acum suntem sănătoşi şi ne simţim bine”, a scris Madonna pe Instagram.

Artista spune că a vrut să aducă nişte clarificări privind starea sa de sănătate pentru cei care „mai degrabă ar crede titlurile senzaţionaliste decât să facă propria documentare despre natura acestui virus”.

În urmă cu o săptămână, Madonna a scris pe Instagram că vrea „să respire în aerul cu COVID-19”, după ce a susţinut că a făcut un teste de depistare a anticorpilor pentru coronavirus.

„Nu sunt bolnavă acum”, a scris Madonna în noul mesaj citat de Mediafax.

Madonna a fost bolnavă la Paris

„Când ai fost testat pozitiv pentru anticorpi înseamnă că ai avut virusul, ceea ce clar a fost cazul meu, pentru că am fost bolnavă la finalul turneului meu de la Paris, acum şapte săptămâni, împreună cu mai mulţi alţi artişti din show-ul meu”, a explicat cântăreaţa, care şi-a încheiat mesajul cu „Cunoaşterea înseamnă putere!”.

Madonna a mai menţionat că sprijină eforturile pentru descoperirea unui vaccin, fiind „recunoscătoare” că a putut participa la o colectare de fonduri.

La începutul lunii martie, Madonna a fost nevoită să îşi anuleze mai multe show-uri programate la Paris, din cauza restricţiilor sociale impuse în contextul pandemiei.

Luna trecută, Madonna a dezvăluit că şi-a pierdut o rudă şi doi prieteni din cauza coronavirusului

 

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase