Home » D:News » Un fotbalist cunoscut, deranjat că oamenii nu sunt interesaţi de imaginile cu OZN-uri lansate de Pentagon

Un fotbalist cunoscut, deranjat că oamenii nu sunt interesaţi de imaginile cu OZN-uri lansate de Pentagon

Un fotbalist cunoscut, deranjat că oamenii nu sunt interesaţi de imaginile cu OZN-uri lansate de Pentagon
Fostul pilot a mai povestit că a încercat să se apropie de obiect, însă atunci când a încercat obiectul a accelerat atât mult încât a dispărut în jumătate de secundă.
Publicat: 07.05.2020
Jucătorul echipei Toronto FC, Jozy Altidore, a urmărit filmările făcute publice de către Pentagon, în care apar mai multe obiecte zburătoare neidentificate surprinse de piloţii avioanelor militare.

Jucătorul echipei Toronto FC, Jozy Altidore, a fost impresionat de mai multe imagini publicate de Pentagon cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN) şi a fost deranjat de faptul că, din cauza pandemiei, oamenii nu le acordă importanţă.

Fotbalistul nu înţelege de ce oamenii nu au manifestat interes pentru aceste lucruri.

Ce arată videoclipurile făcute publice de Pentagon

„Este nebunesc. Nu îmi dau seama de ce nimeni nu vorbeşte despre acest lucru. Pentagonul a făcut publice astfel de filmări şi nimeni nu a fost interesat. Din cauza pandemiei, nimeni nu este interesat că zboară OZN-uri”, a spus Jozy Altidore, potrivit Vice Sports.

Cele trei videoclipuri arată ce au văzut piloţii în timpul zborurilor de antrenament din 2004 şi 2015. Două dintre videoclipuri au fost publicate anterior de New York Times în 2017. Celălalt videoclip a fost lansat de grupul To the Stars Academy of Arts and Science.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Un pilot militar al SUA face dezvăluiri despre întâlnirea sa cu un OZN

Să fie aceasta cea mai clară dovadă a existenţei extratereştrilor 

10 incidente OZN care sfideaza orice explicatie

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase