Home » D:News » Elon Musk despre tweet-urile din ultimele săptămâni: „Unele dintre lucrurile pe care le-am spus, aș dori să le retrag”

Elon Musk despre tweet-urile din ultimele săptămâni: „Unele dintre lucrurile pe care le-am spus, aș dori să le retrag”

Publicat: 27.05.2020
Elon Musk despre tweet-urile din ultimele săptămâni: „Unele dintre lucrurile pe care le-am spus, aș dori să le retrag”
Credit foto: Profimedia

În ultimele săptămâni, Elon Musk a fost autorul unor tweet-uri controversate.

Cei care îl urmăresc pe Elon Musk pe rețelele sociale, în special pe Twitter, au observat în ultimele săptămâni o serie de mesaje neobișnuite din partea acestuia. Într-un interviu acordat pentru Bloomberg, Musk a făcut o serie de precizări cu privire la aceste tweet-uri și la aceste „zile intense” prin care trece, notează Futurism.

„Nu este ca și cum aș susține toate tweet-urile pe care le-am publicat vreodată”, explică Musk. „Unele dintre ele au fost cu siguranță extrem de prostești . Punându-le în balanță, cele bune le întrec pe cele rele”. Măsurile de izolare pe care autoritățile americane le-au impus au fost cele care au atras furia tweet-urilor scrise de către Musk. Aceste măsuri au redus semnificativ producția fabricilor Tesla și, după cum au arătat știrile din ultima vreme, Musk este dispus să riște viețile și slujbele angajaților săi pentru a reporni liniile de producție.

„FREE AMERICA NOW” (n.r. Deschide-ți America acum!) a scris Musk într-un tweet de luna trecută, iar în cadrul interviului nu a arătat că și-ar fi schimbat opinia. „Cred că statisticile au devenit nesigure și au ajuns în punctul în care îi includ și cei care nu au fost efectiv testați pentru COVID-19, ci au avut pur și simplu simptome asemănătoare COVID-19”.

„Statisticile au devenit false probabil la mijlocul lunii aprilie. Există aproximativ o sută de simptome asemănătoare COVID. Practic orice!”, a declarat Musk.

Musk a explicat faptul că preferă Twitter și asta deoarece îi permite o comunicare directă cu publicul chiar dacă asta înseamnă că își va atrage unele critici.

„Uite, poți spune lucruri care nu sunt deloc controversate și atunci ești plictisitor și nimănui nu-i pasă. Unele dintre lucrurile pe le-am spus, aș dori să le retrag”, a mai adăugat acesta.

Citește și:

Şeful diviziei AI de la Facebook: Elon Musk nu are idee despre ce vorbeşte

Predicţia lui Elon Musk: În câţiva ani limbajul uman va fi învechit. ”Îl vom folosi doar din motive sentimentale”

Elon Musk îşi vinde casele. O postare controversată l-a costat 14 miliarde de dolari

Elon Musk: Dezvoltarea inteligenţei artificiale ar trebui reglementată

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase