Home » D:News » Clipe terifiante filmate la bordul unui portavion american. Un F-35 nu a decolat cu viteza care trebuia

Clipe terifiante filmate la bordul unui portavion american. Un F-35 nu a decolat cu viteza care trebuia

Clipe terifiante filmate la bordul unui portavion american. Un F-35 nu a decolat cu viteza care trebuia
Sursa foto: Instagram @rcaf_pilot
Publicat: 30.05.2020

Două înregistrări video terifiante au fost publicate recent pe rețelele de socializare. Acestea arată un F-35C Joint Strike Fighter, avion militar de asalt al Marinei SUA, care decolează de pe un portavion american. Decolarea a întâmpinat câteva probleme la început deoarece avionul militar poate fi văzut decolând cu minimul de forță necesară pentru lansare.

GALERIE FOTO

În prima filmare, avionul militar stealth poate fi văzut cum se deplasează pe pista de decolare la o viteză bizar de lentă înaintă să iasă complet din cadru și să ajungă sub nivelul portavionului.

 

View this post on Instagram

 

Good thing we have test pilots for this! #Repost @owen.aviation.photo ・・・ Why there are test pilots ? #repost @cincohamilton ・・・ Something you don’t see everyday…low energy catapult launch! That sink is scary, but it was a part of the test plan. The folks at PAX River needed to find the lowest amount of energy that the catapult needed in order to safely launch an F-35C…they definitely found it! Through a smart build up and mitigation the test professionals go where others don’t. #aviation #testpilot #f35c #aviationphotography #aircraftcarrier #catapult #f35 #flightdeck #carrier #aviationdaily #avgeekphoto #fullsend #nogutsnoglory #instaavaition #comeflywithme #aviationphotography #afterburner #pilotlife #militaryaviation #aircraft #avgeek #fighter #airforce #fighterpilot #flying #fly #flight #aviation #aviationgeek #rcaf_pilot

A post shared by Mark Shular (@rcaf_pilot) on

Peste doar câteva secunde, aeronava reușește să se înalțe. Momentul este extrem de intens, dar a doua înregistrare video este și mai terifiantă.

Unghiul filmării este de sub portavion și arată cum avionul aproape că atinge valurile.

Filmările au fost postate de RCAF_Pilot pe rețeaua de socializare Instagram, care precizează că asta face parte din programul de testare a F-35C. În acele momente ar fi fost analizat minimul de energie necesar pentru lansare.

Pilotul nu a activat sistemul de postcombustie

Trebuie menționat faptul că pilotul avionului F-35 nu activează sistemul de postcombustie la niciun moment al lansării ceea ce ar putea sugera că într-adevăr era vorba de un test, și nu un incident cumplit și neașteptat.

De asemenea, se pare că filmările ar fi fost făcute la bordul unui portavion Nimitz, informează The Drive.

Vă mai recomandăm să citiți și:

Întâlnirea avioanelor militare americane cu trei OZN-uri. VIDEO dezvăluite de Pentagon

Avionul spaţial militar secret X-37B pleacă într-o nouă misiune misterioasă

Un avion militar F-16 al Statelor Unite s-a prăbuşit în Germania

Un avion SECRET al Forţelor Aeriene SUA a revenit după 718 zile petrecute în orbita Pământului

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase